29-10-07

De doelstelling

Even nadenken, de doelstelling: de marathon lopen in Athene onder de 4 uur. Maar....we gaan niet al die moeite doen, ginder aankomen en beginnen te lopen, om dan tot de conclusie te komen dat het niet gaat lukken... daarom moeten we eerst een beetje oefenen.

En pracktisch en ongelovig ingesteld dat ik ben, moet ik eerst het bewijs in handen hebben dat het me wel zal lukken!

Daarom eerst wat probeersels, een paar losse flodders marathons in de thuis-regio om te zien of dit manneke wel bekwaam is om ginder iets gaan uit te voeren dat het vermelden waard is!

Hoe begin ik eraan: eerst 2 jaar lopen (zo ver ben ik al) en dan een paar schemas bekijken, wikken en wegen, en er dan maar voor gaan zeker? Perfecte voorbereiding kan toch nooit denk ik, alhoewel het boekje dat ik hier voor mij liggen heb het tegendeel tracht te bewijzen.

Paar ernstige problemen, althans volgens mij: men gewicht (88 kg) en men ortophedische toestand met name meer men linkervoet dan men rechter die me zorgen baart (kom ik nog wel op terug).

Korte termijn doelstelling: LPM uitlopen in Januarie (ben nog niet ingeschreven, geloof er nog niet echt in), en daarna de Antwerp marathon in april, en als dat allemaal goed gelukt is: op naar Athene op't eind van'jaar!

 

11:38 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hallo veel succes met je voorbereidingen, vier uur voor een marathon moet best lukken;-)
groeten

Gepost door: patrick | 29-10-07

De commentaren zijn gesloten.