29-10-07

mijn gegevens

Iets over mij: man, getrouwd en 2 kleine kinderen, 42 jaarkes jong, 88kg, zittend beroep en loop (terug) 2 jaar, met de nodige problemen vandien.  Max harslag 204, in rust 35.

Blessures, onstekingen, vraag maar, ik ken er ondertussen alles van! Ik ben zelfs een tijdje van plan geweest om de Ibuprofen fabriek op te kopen, was volgens mij de goedkoopste oplossing! Lachend

Enfin, na een ophelderend bezoek aan het CEBES zou ik van al die ellende nu moeten afraken en dat door middel van fatsoenlijke schoenzolen. Ik heb nu reeds 3 weken van die speciale zolen, en moet zeggen dat, klaarblijkelijk en premature wel te verstaan, ik volgens mij van een aantal langdurende kwalen begin af te raken. Maar het probleem daarbij is dan wel dat die zolen me zelf zo een pijn doen dat ik nog niet goed weet wat nu de kwaal of het medicijn is.  Enfin, ik geloof in de boosheid en blijf met die zolen lopen, al moet ik kruipen! En om eerlijk te zijn, ik geloof erin dat elke dag het een beetje beter gaat met die zolen en dat tegen de LPM daar is ik niet meer voel dat ik ze draag! En daarbij durf ik hopen dat ik ondertussen nog wat gewicht kwijt raak zodat me dat ook helpt de impact te minimaliseren!

Ziezo, dat zijn in een notedop mijn huidige toestand en ambities! Veel van dit zal waarschijnlijk regelmatig terug komen, met meer details en vooruitgang hoogstwaarschijnlijk. We zien wel, niets moet, alles kan, behalve opgeven!

11:57 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.