03-11-07

It's between your ears

Gisteren een duurloop op het program van 6km a 6:20 (ik weet feitelijk niet waar dat woord "duur" hier feitelijk op doelt). Resultaat 6km a 6:00 AHR 75%, dus op doel voor AHR, maar iets te snel.

Ik dacht voor dat ik begon te lopen op de finse piste, dat ik voor 6km men schoenen niet meer aan deed. Maar het stond op papier "vandaag 6 km", en wat gebeurt er, na 5km en half is een mens moe, en kan em bijna niet meer, en is em blij dat het bijna gedaan is... en dat terwijl ik op 6km normaal gezien amper op toeren kom. T'is straf, ik was echt van plan om er minstens 9 te doen, maar oh neen meneer, 6 staat er op papier, en als die 6 om zijn, dan ben jij moe en ga jij stoppen!! Is dat nu gebrek aan karakter? Ik zou moeten geloven van niet, want men vrouw zegt me altijd dat ik veel karakter heb, maar mischien bedoelt ze daar iets anders mee...

Het zolen verhaal: eerste km weeral last gehad van een duif met eieren, nadien no problem, tot natuurlijk de laatste km. It's in your mind...

Morgen een duurloop van 22 km op programma, is al ongeveer een maand geleden dat ik die afstand nog gelopen heb. Men kansen op success schat ik niet hoog in, heb vandaag 12m conifeer haag verplant, en heb veel last van men onstoken onderug. 2 pillekes ibuprofen, en ik zit hier redelijk fris achter mijn pc'ke, maar ik heb wel wat twijfels naar morgen toe.

It's a minds game: ik dacht om morgen men oude zolen mee te nemen tijdens de duurloop en als ik te veel pijn zou krijgen, dan zou ik nog snel effe kunnen wisselen. Maar in mind houden wat ik gisteren op de 6km heb ondervonden zal ik 100% zeker die zolen moeten verwisselen als ik ze mee neem, omwille van bovenstaande ervaring. Maar als ik ze nu dus niet mee neem, dan kan ik ze ook niet verwisselen, en als ik nu een toerke loop van 11km en terug... tja. dan kan men mind opspelen zoveel het wil, het gaat niet helpen want er is geen weg terug dan... En daar ik toch wel iets "karakter" heb, zal ik toch wel 11 km kunnen lopen. hehe, kunnen we dat "mind" ding toch effe goe voor het lapke houden morgen!

SHIT! T'is niet waar seg!!! F*ck! Knal vergeten! ik moet morgen met men vrouw de ganse dag naar de sauna!!! Man man!!! Hoe kan ik dat vergeten!!!

Geen duurloop dus morgen!! Man man!! Buiten schema!!

Dat moet dus naar maandag opschuiven, en verdorie, nu moet ik toegen, dat mind-game, dat valt niet te winnen, ik dacht dat ik slim was, maar nu is het me toch nog juist net te slim af!! Klever, zo een sauna er tussen lappen! Moet ik onthouden, gebeurd geen 2 keer meer!

15:03 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zolen, training |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.