07-11-07

Power!

Gisteren op programma 9k a 6:20. Na 1-ophalen kind van school, 2-ophalen kind onthaalmoeder, 3-Winkelen, 4-Kind 1 en 2 in bad, luisteren naar hun redenen waarom dat niet moet, 5-papfles en boke met chocko, 6-kind 2 in bed gevolgd door kind 1, 7-troosten kind 1 en 2; was het moment aangebroken om men schoenen aan te trekken. pfffff. Even vergeten te vertellen dat de dag bij mij begint om 5 uur s'morgens, na tussen 12 en 5 een keer of 3, 4 te zijn opgestaan om naar de kinderen te kijken...

Maar toch met volle moed naar de finse piste getrokken. Daar aangekomen probeerde ik men hartslag te meten, maar ik kreeg geen gegevens door. Bleek dat men hartslag band zijn relatie met de baterij had opgezegd. Of zoals we nogal eens zeggen "als de batterijen op zijn, is er rust nodig". Rust dus voor de hartslag band, die het niet meer zag zitten. Om eerlijk te zijn, ik begrijp dat wel, om meer dan een jaar innig samen te leven met een saai klein batterijtje is er heel wat doorzettings vermogen nodig en vroeg of laat geeft men zoiets op. Gisteren dus.

Dan maar gelopen op de footpod, maar ik geloof dat die ook kuren kreeg, men snelheid ging niet echt zoals het hoorde, en in tegenstelling tot vorige runs op de finse piste weken de aangegeven afstanden veel af van de realiteit. Ik wijt dat dan maar aan een gestoorde relatie met de hartslag meter die mischien van slag was door de breuk met zijn hartslag band, ofwel doordat de finse piste nu doornat lag en aldus er een afwijking is op de footpod meeting.

Resultaat: 6k tegen 6:10. 3K te weinig, maar ik kreeg het er echt niet meer door, die 22k van de dag ervoor zaten blijkbaar nog wat in men benen, of t'is te zeggen, de druk van de zolen werd "redelijk ambetant".

Vandaag 7km a 5:45, in totaal 12k in- uitlopen bijgerekend. Ik zal toch erg men best moeten doen, ofwel mischien beter dit plannen voor morgen. Maar dan gaat de vrouw iets aan haar figuur doen.... dus, mischien toch vandaan? We zien wel, het blijft een spannende sport. 

11:03 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) | Tags: suunto, training |  Facebook |

Commentaren

tijden ? wat zijn uw tijden op het kortere werk ?

Gepost door: roadrunnerke | 07-11-07

De commentaren zijn gesloten.