11-11-07

t'regent de panne worden nat!

Vandaag een duurloop op progamma van 24K. Het regent, het ziet er niet uit dat het enigzins gaat beteren vandaag...
Een loopband he, dat zou helpen. Kan ik in mijn kelder zetten, ben toch van plan om daar een fitnesszaal/sauna in te richten, dus dat kan er dan nog wel bij. Maar dat kost zoveel he, en ik vraag me af hoe dikwijls ik daar ga op staan. Waarschijnlijk hetzelfde aantal keer als op mijn home trainer: 20 keer, en dan staat dat daar.
Daarnaast heb ik die buik griep/ellende van mijn kinderen en vrouw geerfd.
Maar het kan me niet schelen, ik ga straks lopen, desnoods neem ik wc papier mee, en komt het er langs boven uit, nog veel gemakkelijker! Heb geen koorts of zo, dus moet kunnen.
Morgen op controle bij CEBES, de zolen specialisten. Ben eens benieuwd wat het verdikt is. Ik voel wel dat op de linker pees die naar je dikke teen loopt een bultje zit. Waarschijnlij kvan die zolen, ofwel heb ik zoals gewoonlijk weer overdreven.
Wat ik me wel afvraagt is of ik drinken moet meenemen op zulke duurlopen. Ik drink normaal gezien nooit tijdens het lopen, ook niet als ik 30K of zoiets doe, maar ik vraag me af of je zo een marathon kan uitlopen tegen een hoger tempo.

09:34 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zolen, training |  Facebook |

Commentaren

Hongerklop Ik deed ook nooit eten of drinken mee tijdens mijn lange duurlopen maar een marathon is toch wat anders. In oktober stond ik in Brussel (mijn eerste) na 35 kilometer gewoon stil. Ik had 's morgens wat spaghetti gegeten en tijdens de marathon 3 gellekes en dat bleek veel te weinig. Met sportdrank alleen kun je de koolhydraten niet op tijd aanvullen.

Gepost door: Harmsie | 11-11-07

De commentaren zijn gesloten.