12-11-07

150 m Runners high

Heb gisteren de LSD toch moeten uitstellen, niet omwille van het slechte weer, maar omwille van de buikgriep. Het was echt niet meer mooi om te zien, en zo in een bos of langs de nete lopen zou funest zijn voor wat nog rest van mijn reputatie.Fronsen
Deze morgen dan maar, 24K, AHR 80%, 6:25. Te traag, en hartslag te hoog. Door de griep waarschijnlijk.
En het ging echt niet vandaag, van geen meter. Ongelooflijk afgezien, de benen zaten zwaar, ik kreeg er geen tempo in.
Maar niet tegenstaande dat, heb ik vandaag een runners high meegemaakt! Echt waar!
De laatste 3 km, ik kwam het bos uit en moest rechts afslaan, en daar kwam het, van links op de weg. Ongeveer 18 a 20 jaar, hoge slanke bruine benen, lang golvend goudbruin haar en nog vriendelijk goejedag zeggen ook nog (wel in het frans, maar dat verstond ik nog). Ik kreeg er amper iets uitgeperst dat op bonjour leek. En plots was alle pijn weg, vleugels, het tempo ging met 1 minuut/k omhoog alsof het niets was! Geweldig gevoel! Nu weet ik waar men hier allemaal over praat!
Maar ja, zij sloeg 150m verder rechts af, terug het bos in, en ik moest verder rechtdoor, ik had niet meer de moed om nog maar 10m meer te lopen dan ik moest vandaag. En dan zakte de snelheid, met 1.5 m/km, nog meer lood in de benen.. dat noemen ze dan de kater waarschijnlijk.
Toch verder gesukkeld tot thuis, even dit berichte typen en nu de douche in.
Maar ik heb het toch meegemaakt, fantastisch! Hopelijk vraagt men vrouw nooit wat dat is, runners high, ik zou het niet kunnen uitleggen denk ik, tenzij ik het mischien in het frans zou proberen...

12:56 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

High Ik stel voor dat je tijdens je marathon om de kilometer zo'n schoonheid plaatst. Ik durf wedden dat je in minder dan drie uur binnen bent. Aan de daaropvolgende kater zou je beter nu nog niet denken.

Gepost door: Harmsie | 12-11-07

De commentaren zijn gesloten.