14-11-07

Sneeuw in de ardennen

Gisteren interval training gedaan, 3k inlopen, 3*1K a 5:00, 2 k uitlopen.
Resultaat: 3K a 6:20, IV1+2 4:39, IV3:4:25. AHR 95%, 2k uitlopen a 6:05. Ik ben weeral een tevreden man.

Gisteren was ik nog op tijd terug om nieuwe schoenen te kiezen. Na een paar neutrale geprobeerd te hebben raadde de verkoper mij toch aan om een licht anti-prononcerend type te nemen daar ik blijkbaar nog iets door de enkel zak. Het woord "normaal" laat zich weer opnieuw niet met mij associeren!
Na veel geprobeer en getest te hebben bevielen mij de Asics Empire heel goed. Nadien dan op het web aan't zoeken geweest hiernaar en kom heel veel slechte commentaar tegen over deze schoen. Ik ga me er niets van aantrekken en gewoon proberen vandaag op een 12k run. Hopelijk ben ik op tijd thuis zodat ik dit op de weg kan doen ipv op de finse piste, dan heb ik een beter gevoel. En als ze niet goed zijn, je kan ze dan deze avond in mijn vuilbak vinden, tussen de pampers voor diegene die de moeite willen doen Tong uitstekend.
Een positieve noot was wel dat ik ook men huidige type schoen (een nieuwe wel te verstaan) heb getest in de winkel, en de podoloog raadde me dat type onmiddellijk af, teveel steun aan de buitenkant en het enkel gewricht kon de normale afvloei niet doen! Mischien is deze omni dan wel de oorzaak van al men been/voet ellende? En als ik even nadenk, men eerste waren brooks en daar had ik die lies problemen niet mee, ze zijn ergens onstaan ten tijden van de omnies! AHA !!(wie zegt da weer? madam pijp?)
Alhoewel mijn oude schoenen nog wel effe meekunnen volgens de verkoper ga ik ze toch niet meer aandoen voorlopig en het houden om men huricanes en de Empires om te zien of er een verbetering optreed. En dan zou ik nog kunnen twijfelen over die huricanes ook he, daar die ook redelijk anti-prononcerend zijn, maar toch iets minder.

Zolen? Prima, geen pijn. Methode van het beenstrekken toegepast, aangegeven door de Prof Bart Van Gheluwe: heeft success blijbaar, ik zit hier nu zonder enige liespijn! Wel wel wel, zou het toch worden beteren met deze zielige afziende mens?

Nog een noot: gisteren lag er sneeuw in Belgie! Op men terugweg van Lux was het deftig aan het sneeuwen iets achter Bastone. Leuk, ik zie het al opschuiven naar het noorden toe en voor we het weten zitten we met die "sneeuwpret" tijdens het lopen. Plezant voor de kinderen zeker?

06:53 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (0) | Tags: training, schoenen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.