18-11-07

sex op de weg

Vandaag stond een 10K test op programma met als doel 52', in totaal 16K, in uit lopen bij.
Een polar aangetrokken, muts op men hoofd, handschoenen aan, maar na 4K had ik al veel spijt van een aantal van die dingen.
Eerste 2K inlopen, daarna niet naar de snelheid gekeken, gewoon gelopen zoals ik het aanvoelde. Resultaat: 9k39 a 11,6 km/h. Ik kan nu niet meer goed rekenen, maar ik denk dat dat redelijk op target is. AHR 89% (180)
Maar het ging me eerlijk gezegd niet af, beulen van begin tot het einde. In het begin ging de ademhaling niet mee, op het einde het linkerbeen dat toch nog wat opspeelde ergens in de lies. Ik kreeg me precies amper verder en kreeg men benen amper omhoog.
Maar, ik heb zo eens een beetje nagedacht, en denk dat het aan het volgende kan liggen:

- Te dikke sokken. Ik heb van die X-socks, en die wegen veel. Gewicht is niet goed, ik weet nog in de tijd dat ik nog niet getrouwd was en nog koers met autos reed, dan was elke gram niet afgeveerd gewicht van belang, ik reed zelfs met titanium wielbouten. Dus, sokken is ook zoiets als niet afgeveerd gewicht en uitermate belangrijk.
- Nieuwe schoenen. Moet daar nog men draai in vinden, en dat kan een 1000KM duren bij mij denk ik.
-  Te vroeg in de morgen. Ik ben eerder een namiddag mens, en zo vroeg ben ik niet optimaal.
- Te weining geslapen. Ongeveer 2 a 3 uur deze nacht, een redelijk gemiddelde voor mij, maar toch, zo s'morgens heb ik nog wat tijd nodig om te bekomen.
- Te weining koffie. Ik heb toch een tas of 2 a 3 nodig, vandaag maar eentje gehad.
- Sex. Ik heb deze maand al eens sex gehad met men vrouw, en waarschijnlijk heb ik daar teveel energie ingestopt. Dat wreekte zich vandaag, zeker weten.
- Gisteren spruitjes gegeten. Zonder verder commentaar.
- Slecht parkoer. Ben thuis vertrokken en een rondje gelopen van een klein 12K. Natuurlijk kan ik op de landkaart niet zien dat het altijd bergop was.
- Te weinig griep. Daar de griep iets is gebeterd, is de stoelgang iets geminderd, en het gewicht iets gesteken. Elke kg telt!
- Muts, handschoenen en polar! -> Extra gewicht.

Waarschijnlijk ben ik nog veel redenen vergeten, indien nog iemand van die goei uitvluchten kent, laat maar weten! Achot, ik kijk juist naar het aantal verbrandde calorien: 732! Zogoed als niks. En daar moet ik me zo voor afbeulen!!! Heb ik niet eens gehoord dat een goei portie s.x zoveel is als een marathon lopen? Hmmm, ik ga nog eens goed nadenken wat ik wil doen binnenkort...

12:06 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (3) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

jaja uitvluchten genoeg! Dat je weer en wind er zelfs nog niet bij hebt gezet! Maar misschien had je doodgewoon eens een mindere dag hé ;-)
toch een knappe training hoor!

Gepost door: Ruthje | 18-11-07

"op afzondering" Ja ,als ik dat hier allemaal lees denk dat jij de week voor de marathon best in "afzondering" zal gaan ;-))))) en dan binnen de 4u je marathon en dan een hele week ....je mag nog zelf kiezen si ;-)

Gepost door: katrien | 19-11-07

mss eens op stage gaan naar jamaica : gratis ticket te winnen nu zondag in mol !

Gepost door: jogginggirl | 19-11-07

De commentaren zijn gesloten.