19-11-07

Thuis op de boerderij

Vandaag (eingenlijk morgen), 9k op programma a 6:20, resultaat 8k35 a 6:00 AHR 81. Te snel, ik weet het en hartslag te hoog. Ik moet hiermee oppassen, want het zijn die trage duurlopen die de basis vormen voor de marathon, en ik zit me hier een beetje te forceren! Niet goe eh man! Ik moet een klein beetje veel meer dicipline aan de dag leggen.
Maar als ik dan zo een paar K aan het lopen ben, dan zie ik dat klokske zo tegen de 6:00 draaien, en dan wil ik als ik thuis kom dat daar ook een klein getalleke staat, weete? Niet goe he, ik weet het. Ik zal me in het vervolg gedragen en wat fatsoenlijker lopen. Na. Beloofd.

En inderdaad, feitelijk moest ik morgen lopen maar dan hebben we blijkbaar een afspraak bij een paar vrienden. En vandaag moest men vrouwke zo met de rapte nog nen fotoshoot gaan doen of zoiets, en ik moest dan nog rap rap van die papieren wegdoen voor de publicatie van die fotos, dus het was erop of eronder, gewoon naar huis gekomen van het werk en een uurke gepikt (dat zit ik nu wel in te halen).  Jaja, ze heeft ster-allures, men vrouwke, en dat gecombineerd met een fulltime job, 2 varkentjes van kinderen en een ezel van een vent. Ge moet het maar doen seg, zo een boerderij houden! Ik snap nog altijd niet wat die in mij gezien heeft (mischien men geld? maar allee, dat heb ik verleden week dan weer uitgegeven aan dat nieuwe paar schoenen), maar haa, ze heeft gebeten en nu laat ik ook niet meer los he Kus. Ik zal toch maar oppassen denk ik...

19:26 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.