23-11-07

borstvergroting zonder risico

Ik zit er al lang aan te denken om een bijberoep te nemen, en wil zo eens checken wat de mensen ervan denken.
T'is namelijk zo, lopen is in tegenwoordig, en er lopen zelfs meer vrouwen dan mannen. Een (perceived) nadeel bij de vrouwen (pas op, mij hoor je niet zeggen dat dit een nadeel is, maar dat vinden velen van zichzelf wel!) is dat je door dat sporten kleinere borsten krijgt.
Daarentegen zijn klasieke operatieve borstvergrotingen duur en niet zonder risico. Andere alternatieven zoals cremes en andere behandelingen zorgen niet altijd voor het gewenste resultaat en kosten ook pakken geld.
Wel, dit is het gat in de markt voor mij, want ik heb al zo ongeveer 30 jaar ervaring met borstvergrotingen voor vrouwen, zonder ook maar enig risico. Het enige risico dat er eventueel gelopen wordt ligt dan ook nog volledig bij mezelf. Bewijzen dat het systeem werkt: simpel, ik heb het 2 maal geprobeerd bij mijn vrouw en ze was tevreden! Toegeven, bij mijn allereerste pogingen, toen ik ongeveer 13 jaar was, heb ik wel een paar maal stevige hoofdpijn opgelopen, maar daar ik de zaken nu beter kan inschatten is dat gevaar ook grotendeels verdwenen voor mij.
Wat is nu men aanbieding? Wel, een 10 beurten kaart gaat ongeveer 200 euro kosten, dit moet voldoende zijn om elk gewenst resultaat te boeken.
Eerste proef-beurt is gratis, en indien het resultaat niet naar je zin is, gewoon zonder commentaar al je geld terug, zwart op wit, ook al is de beurten kaart volledig opgebruikt.
Nadelen: ja. Ik heb nog geen praktijk, dus alle behandelingen moeten bij jou thuis worden uitgevoerd, tijdens mijn werkuren.
Wat is het systeem: uniek in Belgie en omliggende landen: borstvergroting door handoplegging en massage! Je kan me ten alle tijden contacteren voor een eerste gratis proef-afspraak!|
ps. daar ik absoluut eerlijk wil zijn wil ik wel verwittigen voor potentiele bijwerkingen. Tijdens de 2 sessies bij mijn vrouw is ze telkens na ongeveer 9 a 10 maanden bevallen. Daar ik niet genoeg samples heb om te bevestigen dat dit te wijten is aan de behandeling, kan ik ook niet zeggen dat het er los van staat. Nog voor de volledigheid erbij vermelden dat die hoofdpijn op men 13 jaar rechtevenredig was met de pijn in de hand van een juffrouw die haar borsten blijkbaar al naar haar zin waren.

Voor de lopers onder ons: Vandaag op programma: 9k a 6:20 ahr 75%. Resultaat: 10K, 5:53 ahr 77%. Goed genoeg voor mij. Dit weekend LSD 27K op programma. Ben eens benieuwd.

14:24 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.