25-11-07

T'is mooi als ie gaat!

Ik hoor het hem nog zeggen, die gekke nederlander met zijn Ford Escort Cosworth BDA. Hij had een van de eerste getunde BDA ford motors naar mijn weten in nederland, een ongelooflijk pracht van een race motor, op zijn gemakje tegen 12000 toeren per minuut, en voor een 2000CC kon je daar al rap 4 a 500 PK uitpersen, en al dat al hoeveel jaar geleden, meer dan 20?
Hij reed ralley Cross, en er was geen kruid tegen gewassen, op voorwaarde natuurlijk dat die fijn getunde motor het goed deed, wat niet altijd het geval was. En als hij dan zo al glunderend de paddock overkwam geslenterd dan zij die nederlander met een glimlach: "T'is mooi!, als ie gaat!", tja..

Maar vandaag was ie dus niet mooi als ie ging, neen. Op program 27K a 6:20 ahr lager dan 75%. Mensen, een regelrechte ramp was het! Al na 14K zag ik het gebeuren, het ging me totaal niet af. Men linkervoet kreeg last van dat bolleke op die pees, ik ga dus een tijdje zonder zolen lopen tot dat dat genezen is. Ik kreeg men benen amper vooruit, en had weer enorm last van men onstoken onderrug, het was persen, beulen en wroeten, het ging me totaal niet. Daar ik rondjes loop kan ik niet echt een paar km er af pitsen, maar het minimum dat ik kon gaan was 24k25. Dat was het dus, en ja, ik geef het toe, met "gaan, wandel" pauzes ertussen, ik kon niet blijven lopen. Het was dus "Niet mooi als ie gaat", neen, het was gewoon klote. amen.
Als ik zo aan een wedstrijd moet starten, dan weet ik al na 5K dat het niks zal worden. Straf straf, bij mij zijn die slechte dagen soms toch erg slecht moet ik zeggen, en die gewone dagen die vallen dan niet echt op.
Maar ik zal maar oppassen, mischien heb ik nog geen slechte dag gehad!!! en zijn al men gewone dagen mischien men top dagen, en zijn men slechte dagen mischien men gewone dagen!! oei oei..  wat staat me nog te wachten!!!

Vandaag dus 24k25, 6:40 AHR 77%, wandelpauzes inclusief. En ik voel nu na 4 uur nog een half wrak, vraag me af hoe zoiets komt, nog niet veel meegemaakt. Maar zapa! 2273 calorietjes verprutst! JOEPIE!

18:17 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (0) | Tags: training, zolen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.