28-11-07

a day is a day is a day

Vandaag een duurloop gedaan op de finse piste van 11K a 5:56. AHR 80%. Redelijk volgens schema. Target was 6:20 AHR tussen 70-80%.
Niet al te veel problemen gehad met de schoenen en ja, toch ook de zolen gebruikt zonder al te veel problemen.  De smurf-teen is nog gevoelig, maar toch niet meer getriggerd dan gisteren. Tja, de ene dag is de andere niet.
Deze week nog op programma: vrijdag een 4K jogging, op het gemakske 30', ik weet niet of ik zo traag kan lopen, maar ik moet die dag nog even op en neer naar Luxemburg, dus de vermoeidheid zal wel ergens toeslaan rond 17h, en dan is die 8 km/h mischien wel haalbaar Tong uitstekend
En dan in het weekend een 17K waarin een 10K test die op 50' target zou moeten eindigen. Het zal weer van de vorm van de dag afhangen denk ik, en dat kan nogal heel wat schelen bij mij, zo van dag tot dag.
Maar ik ben toch wat getroost, daarstraks op de finse piste kwam ik nog een vroegere kennis tegen, zelfde leeftijd als ik, maar hij loopt kortere afstanden maar iets sneller dan mijzelf. En ook hij kent van die rottige dagen dat er gewoon niets gaat, dat elke meter een marteling is, en dat terwijl het andere dagen toch wel vlotjes gaat.  Deed me deugd te horen dat ik toch niet zo abnormaal ben dan ik dacht LOL.

20:17 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

Iedereen heeft van die dagen. Soms heb ik van die dagen da het voor geen meter lijkt te lopen, ma da'k wel snel aant lopen ben. Geluukig zijn er van die dagen! Veel succes met je voorbereiding.

Ben zelf naar mijn eerste marathon (Antwerpen 2008) aan het toewerken, en ik moet toegeven dat het me tot nu toe echt bevalt!

Gepost door: Zilleken | 28-11-07

De commentaren zijn gesloten.