14-12-07

Antieloop bolleke

Gisteren dan maar de missing interval training gedaan, 3 maal 3K a 15:45 als target. Resultaat 3*3K a 15, AHR naar de 92%.  Alleen de laatste sessie startte iets moeilijker, maar toch, naar de tweede helft toe begon ik toch op tempo te komen.  Ik heb de rustpauzes verkort van 8' naar 5' en blijven stappen, niet gestopt, hartslag viel terug op 65%. We zijn redelijk tevreden.
Maar opnieuw, ik hou hier niet erg veel van, je wordt er zo moe van he... Ik moet wel zeggen dat het beter ging dan de 10K test, maar ja, da zou der nog moeten bijkomen.
Van't weekend moet ik een 21K test doen, target 1h50 of zo denk ik, ben het even kwijt. Ik haat het nu al, want ik weet dat dit pezen is en afzien, en hijgen en pruttelen.. maar we gaan ons best doen. Vandaag nog een paar K loskes lopen, mischien 9 of zo, op het gemakske.

En zoals beloofd, ik heb met 15 Euro gestort voor de LPM inschrijving. Nu kunt ge het geloven of niet he, maar de dag nadien krijg ik toch wel zo van die pijntjes in men knie zekers? Ik heb dat nog al eens ervaren, en toen was het ITB. Ik loop nu een tijdje zonder zolen omdat ik nog een probleem heb op men pees onder de voet, en dat zal wel de reden zijn van die beginnende knie onsteking vermoed ik. Dus ik kan kiezen: ofwel een dik pijnlijk bolleke onder men voet de verhinderd dat ik ver en snel loop, ofwel een knie met ITB waardoor je ook niet kunt lopen. Wat zou ik nu kiezen seg? Een week rusten is nu niet meer van toepassing denk ik, zo kort voor het doel (4 weken), en daarnaast ben ik bang dat 1 week ook niet veel gaat uithalen om bijde problemen op te lossen.  Het ging weer te goed he, bijna 4 weken zonder al te veel problems.

But alright, ik ben nog wat te moe om goed na te denken, teveel sorrows hier in Luxemburg en ergens anders op het werk en dat vreet ook aan de body ervaar ik.

09:15 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training, zolen |  Facebook |

Commentaren

Waarom die versnellingen zo snel lopen , dat tempo haal je nooit in de marathon , je laatste weken moet je duurlopen doen en dan in een gezapig tempo dwz 1minuut trager de km dan je wedstrijdtempo . En dat weekje rust , als de conditie goed zit kun je gerust een weekje uitrusten .

Gepost door: roadrunnerke | 14-12-07

De commentaren zijn gesloten.