17-12-07

terug naar school

Heb net even door men trainingsplan gegaan om te zien wat ik deze week zoal moet doen. Tja, kom ik tot de conlcusie dat ik 1 week te vroeg begonnen ben met het 10 weken plan. Ik zal er dus een 11 weken plan moeten van maken. Slim zanne, weer typisch iets voor mij. Daar moet ge dus 5 jaar unief voor gedaan hebben. Tjonge tjonge...

Ik zal er maar een gewoon weekje inschuiven van 4 trainings met ongeveer 55K of zo in totaal, tegen duurloop tempo's van 6:20, niet zeker of ik echer een LSD van meer dan 20K ga opnemen, alhoewel. In de komende weken staat er nog een LSD van 32K en 20k op programma, dus mischien moet dat wel kunnen. Als ik de voorlaatste week bv kopieer met 20K LSD erin, en met een training op marathon tempo, dat lijkt me wel te kunnen.

Zucht. Het is men week/maand niet, te veel werk, teveel meetings (heb seffes nog een global conference call georganiseerd en moet men agenda nog maken pffff, goe bezig he!), de hormonen van de vrouw die tegen de x-mass weer hoog opspelen, nog een paar pijnlijke beslissingen nemen op't werk (t'is wel de moment nu seg), de kinderen die weer goed weten hoe de traanklieren werken etc etc. Allee, ik ga nen kleine naar t'school doen en dan maar beginnen met de opstelling van men agenda, voor't werk en voor te lopen. Goe begin van de week!

08:43 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.