21-12-07

calorien verbranden door te relaxen

Woensdag een beetje gelopen, 9K a 5:53, ahr 79%. Iets te snel, maar ik had het niet echt in de mot. Heb niet naar men tijden gekeken daar ik continue goed moest uitkijken waar ik men voeten neerplaatste op de finse piste. Door de koude is de piste bevroren en het is niet echt gemakkelijk om op te lopen. Toch, het ging me redelijk goed af moet ik zeggen.
Vandaag probeer ik dan nog een 14K of zoiets te doen (als ik op tijd kan ontsnappen op't werk), en dan zondag een LSD van 32K. Kwestie van men kilometers gedaan te hebben. Wel merk ik dat lopen met die koude toch iets minder vlot gaat dan bij warmer weer.

Gisteren een dagje sauna gehouden, effe weg van de werkdruk en andere toestanden. Even uittellen: elke saunabeurt kost ongeveer +300 calorien. Ben toch 7 keer in zo een hokje gaan zitten zweten, dat is dus 2100 calorien, niet slecht eh voor niks te doen?? En je word er helemaal niet moe van, t'is erg relaxerend, ge krijgt er dorst van (ah, dan kan de vrouw er ook niks van zeggen als je al eens iets drinkt he!) en dus op de kop toe verbrand je zoveel als op een halve marathon volle bak te geven! Met een pintje in de hand nog meer verbranden dan al lopend je moe te maken!
Zouden we niet eens deftig gaan nadenken of dat lopen wel echt zo goed is om af te vallen??

07:38 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

Ja, maar... ...het mag dan al relaxerend zijn, ik vind het ook wel vrij warm. Laat de warmte nu iets zijn waar ik niet echt goed tegen kan.

Gepost door: marc | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.