23-12-07

Eindejaars moeheid

Poging tot 32K vandaag is op een sisser afgelopen. Voor ik eraan begon wist ik al halveling dat het niet zou vlotten vandaag, en van't zelfde laken een broek: een klein 9K en ik was terug thuis. 6:00 ahr 75%, normale waarden.
Wat scheelde er nu dan? Wel, blijkbaar was ik moe, vermoed ik. Ik leid dit af aan men gevoel dat ik krijg bij mijn rennende en roepende baby en kind. Als dat me niet af gaat, dat ben ik meestal moe. Ook men gehoor moet dan niet getest worden, elk geluidje is dan een marteling.
Heb me toch voorbereid met de intentie 32K te doen, nog wat drinkflesjes gevuld en aan de gordel gehangen en vertrokken. Na 1K wist ik het feitelijk al, men ademhaling was veel te snel en kwam maar niet op rust (55 ipv ongeveer 25-30 tegen dat tempo). Ook had ik veel last van men ingewanden die me pijnlijk aanvoelden. Het was een hel, na 5K moest ik zelfs even wandelen, en dat tegen een gemiddeld tempo daarvoor van 6:00.
Tja, dat zijn van die dagen he! Maar ik denk dat het te maken heeft met men voeding, ik ben blijkbaar nogal erg gevoelig aan sommige dingen en als ik daar wat veel van eet lukt me niet veel meer. Dan moet ik blijkbaar teveel energie in de verwerking daarvan stoppen en blijft er niet veel over voor de rest blijkbaar. Wit brood bv is niet echt men ding meer, nootjes ook niet, kan ik gewoon niet meer van slapen van de pijn, fritten geeft me 2 dagen een gevoel dat er een baksteen in men maag zit en waarschijnlijk nog een paar andere dingen die ik zelf nog niet in het snuitje heb.
Ik zal beter eens een logboek bijhouden van wat ik kan eten en wat me moeilijkheden geeft en er wat beter rekening mee houden.
Veel, of niet alles, heeft volgens mij te maken met men gal operatie van een jaartje of 3 terug. In het begin na de operatie kon ik gewoon alles terug eten, maar nu blijkbaar niet meer. Even terug resetten is niet zo evident, dus gewoon de zaak in het oog houden en zien wat nog gaat en wat niet meer denk ik is het enige alternatief.
Enfin, t'is niet zo erg van die 32K, ik had toch nog een week teveel in men training, dus dan houden we het deze week maar op een kalme week en doen we volgende week de echte trainingen maar eens opnieuw. Mischien niet slecht, 33K in totaal deze week is echt weining, maar het is me blijkbaar genoeg. Niks forceren, zeker niet zo kort voor de wedstrijd (nog 3 of 4 weken) dus de kans zit er nog in dat we gaan starten en met wat geluk ook nog aankomen!

14:11 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

off day Iedereen heeft wel eens zo'n off day en de vermoeidheid zal een grote oorzaak zijn hoor. Snel vergeten die training, een beetje rusten en de volgende keer gaat het wel beter!

Gepost door: Julie | 23-12-07

De commentaren zijn gesloten.