30-12-07

frottefrot-frot-frot

Vandaag de 32K gedaan. Na 500 meter ben ik terug gedraaid om de zolen uit men schoenen te halen en te vervangen door de standaard zolen die worden meegeleverd. Ik voelde het komen, pijn onder men voet en heb een wijze beslissing genomen, althans al zeg ik het zelf, en mischien wijs op korte- maar niet op lange termijn. Whatever, morgen kunnen we evengoed dood zijn, dus t'is een wijze beslissing.
Na 6 a 8K dacht ik dat het niks goeds ging worden, ik dacht al een totaal van 20K of zo, het ging me niet echt goed af. Benen zaten niet echt goed. Maar na eens een paar slokken gedronken te hebben ging het toch al wel weer wat beter, en toen het bergaf ging nog iets beter. Enfin, na 12K een ferme lange berg op, viel wel mee en dan terug naar beneden. Daarna terug de beton op en dat liep dan weer heel wat gemakkelijker. Na nog een 10K windop, effe doorbijten, nog wat drinken en weer weg. Moet zeggen dat ik toch wel moeilijke momenten gehad heb. Ook had ik het gevoel op een bepaald moment dat ik het tempo liet zakken en ik geen cent meer waard was.
Maar dan toch terug thuis geraakt, moe en voldaan zoals ze dat noemen.
Bij controle bleek dat ik constant 6:00 gelopen heb, AHR is wel aan de hogere kant, 79%, met sterke toename in de laatste 8K.
Nog wel een ding geleerd vandaag: vaseline of een ander anti-wrijvingsmiddel zal geen overbodige luxe zijn zo te voelen.

17:20 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training, zolen |  Facebook |

Commentaren

Soms heb je het gevoel dat het niet echt lekker loopt en als je daarna je gegevens raadpleegt schijnt dat allemaal nogal goed mee te vallen. Je bent goed bezig, doe zo voort in 2008.
Alvast mijn beste wensen voor een gezond en sportief 2008.

Gepost door: Marc | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.