01-01-08

Floep!

Vandaag 6k en een sik gedaan volgens planning a 6:19, AHR 75%. Exact.
Ik liep blijkbaar automatisch iets trager dan gewoonlijk, waarschijnlijk  daar men kuiten nog wat stijf waren van de 32K van zondag. Maar goed zo, het was perfect volgens de training.
En sorry beste mensen voor die vervelende pop-ups als je op men weblog komt. Nooit last van gehad en plotseling, FLOEP, daar zijn ze. Geen idee waar dat vandaan komt en waarom dat nu plotseling zo is. Blijkbaar blokkeert men pop-up blokker niet alles en hier en daar komt er nog zo een reclame ding door. Ik hoop dat het je niet teveel stoort.
Plannen en beste voornemens voor het komende jaar? Hmm, ik weet het niet, ik zou daar eens wat beter moeten over nadenken mischien. 2 jaar geleden heb ik zo in een bui gezegd dat ik "de" marathon  zou lopen, en daarmee bedoelde ik dan tussen Marathon en Athene, en zoals het er nu uitziet, gaat dat er nog wel van komen. Hopelijk dit jaar, maar mischien omwille van familiale omstandigheden eventueel volgend jaar. Maar wat dan met deze jaarovergang, geen "eisen" aan mezelf? Awel, ik zal dan maar eens iets zeggen he. Ik stel het volgende voor: ik loop dit jaar nog, jawel beste mensen jawel dit jaar, de 42K onder de 80K. hehe.
Dat wil dus zeggen dat ik ongeveer 6 a 7 a 8 (afhandelijk van de tijd van de dag en de week) kilogram moet afvallen.  Meestal geef ik mezelf de start op 1 Feb, daar die Januari maand toch altijd een ge-drink en ge-eet van jut naar jaar is, maar ik beloof mezelf plechtig dat ik morgen eraan begin. Af een toe een kleine slipper calculeer ik dan maar mee, dat zal de kern van de zaak niet raken, maar we gaan er nu eindelijk eens voor gaan! Tenna, t'staat op papier, ik kan er niet meer onderuit. Het world wide web is men getuige.
Sh%t, ik krijg precies al spijt als ik hier die koffiekoeken zie liggen se.. slik.
Eten in mond

18:25 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

veel succes Veel succes met je goede voornemens, de mijne zijn ongeveer gelijkaardig, zeker na de feestperiode, dan is de schade in kg altijd nog erger!

Gepost door: Julie | 01-01-08

Calorieën tellen, en keuze's maken, wat laat ik staan, de koffiekoeken of straks die Leffe ? En oppassen voor emo-eetbuien ! Lekker, heé. Moed, je bent niet alleen met je plannen.

Gepost door: marc devloo | 01-01-08

ook bij mij wordt het een aantal maanden calorieën tellen, of de weegschaal buitensmijten! ;-) succes ermee!!

Gepost door: Ruthje | 01-01-08

Het zijn inderdaad slechte dagen voor vele mensen, ik heb traditioneel hetzelfde probleem.

Gepost door: Marc | 02-01-08

De commentaren zijn gesloten.