02-01-08

helderziendheid

Vandaag stond een 3*4K a 5:30 op het programma, marathon tempo. Ben naar de finse piste getrokken, een rondje warm gelopen en eraan begonnen. De eerst 4K heb ik gedaan, daarna wat gerust en nog 1K tegen het tempo 5:27 en dan heb ik er de brui aangegeven. Pijn in men rechterkuit, koud, en vooral het loopt ongelooflijk slecht op die bevroren finse piste, ik kan er geen tempo houden. Ik erger me er toch wat aan, ofwel is ze zeiknat en loopt het van geen meter, ofwel is ze bevroren en breek je er half je poten op zoals vandaag. Foert, men goesting was over en liever stoppen dan me kapot te beulen en men poten om te slaan of te breken.
Dan doe ik morgen maar nog eens een poging, op de weg. Hopelijk heb ik een beetje geluk met het werk zodat ik morgen op tijd kan stoppen en de weg kan oplopen voor die nog 2 of 3 keer 4K.
Ik heb het daarnet aangedurfd om op de weegschaal te staan en moet zeggen dat ik er al spijt van heb, ik ga dat de eerste week niet meer doen Huilen.
Toen ik vanonder de douche kwam had ik een sms van het vrouwke: "t'eten staat in de micro!" en ik dacht bij mezelf "t'is niet waar he! toch geen eten! ik wil niet eten!. Maar vrouwen, onderschat ze niet he, wat stond er in de micro?? Een lekker gezonde, calorie arme koude schotel!! njam njam, kan geen kwaad he!  Allee vrouwke, winkel jij nog maar even lekker door zanne, ge hebt het verdient!

 

17:51 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wat is je voornaam ? Streverke klinkt een beetje negatief. Op school zaten er die we zo noemden.
Gezond en calorie-arm het kan inderdaad !

Gepost door: marc devloo | 02-01-08

goede voornemens We zullen je zeker volgen of de goede voornemens ook gevolgd worden! Veel succes met de marathonvoorbereiding, de kilootjes zullen er wel afvliegen.

Gepost door: Dirk | 03-01-08

De commentaren zijn gesloten.