04-01-08

Piet Piraat!

Deze morgen in plaats van te werken dan maar de uitgestelde 3*4K a marathon tempo gedaan. Eerst een beetje gewerkt tot het voldoende licht was (half negen, stel je voor seg!) en dan eraan begonnen, 30% beton, de rest grind of onverhard.
Eerste 4K gingen goed, op tempo 22.09 voor 4K. Daarna 2k uitgelopen ipv gerust a 6:20, en terug 4k op tempo. Ik had met dit tweede interval toch wel wat problemen want ik kon men tempo niet schatten. Er zat wat vals plat in, en men kilometrik ging van jut naar jaar, ik kon er geen staat op maken!! Straf seg. Na contole blijkt dat ik 23.06 gedaan heb, iets te traag feitelijk, maar toch in de buurt. Daarna 2k5 tempo terug laten zakken tot 6:15 of zoiets en een 200m gewandeld, een dikke berg op. Laatste 4K terug tegen het vooropgestelde tempo, 22:09. In de laatste 4K vond ik wat het probleem was met men kilometric. Ik hef blijkbaar men pootjes niet genoeg op, ben blijkbaar een erg zuinige loper, maar hierdoor geraakt die footpod een beetje van de kook. Afstanden, gemiddelden etc zijn wel exact, alleen de instant speed was niet juist. Door men poten een beetje hoger te heffen (echt niet veel hoor) gaf hij wel de juiste instant speed aan. Voila, weer iets bijgeleerd.
Ik heb nog wel wat last van men rechteronderbeen. Heb zo eens liggen zoeken op tinternet en blijkbaar kunnen er kleine spiertjes zijn die niet voldoende meegroeien of wat gekwetst kunnen zijn of zoiets. Ik vermoed dat het zoiets is, ene invormtinneke weet er blijkbaar alles van. Afwachten en het beste hopen he.

En dan, op de laatste 20 meter voor men huis. Ik zag em komen he, een oud, krakkemikkig autooke, vooraan rechts van mij een klak, daarnaast een purpere bol. Ik had het moeten weten he, dat signaleert dus echt gevaar als je zoiets op de weg ziet!!
Het is nu wel geen autosnelweg bij ons, maar 2 auto's kunnen gemakkelijk passeren, dus dat was het probleem niet. Ik loop dan al uiterst links van de weg zodat ik de tegenliggers beter zie komen, maar wat die oude knar in zijn hoofd had weet ik niet, hij reed bijna letterlijk de schoenen van men voeten!!
Geen cm week hij uit naar het midden, integendeel, nog een beetje verder langs de kant van de weg rijden. Ik moest gewoon in de kant springen anders had die ouwe zot mij gewoon overhoop gereden, zonder pardon. T'is gewoon niet te geloven zoiets. Ik weet wel dat er een bepaalde oude garde is die lopers maar iets vies vind, vroeger moesten zij tevoet naar de Walen gaan om bieten te steken, en ze kunnen het blijkbaar niet snappen dat ondertussen de wereld is vooruit gegaan en er mensen zijn die nu voor het plezier lopen of wandelen. Maar dat die dan maar gewoon omver gereden moeten worden is mij toch nog een beetje te gortig hoor. Enfin, ik lig er niet meer van wakker, er is niks gebeurd en het is weeral bijna weekend he mensen! Ah, nog goe nieuws, en ook nog minder goed nieuws. Het goeie: gewicht 87k5 momenteel, das 2kg lichter dan een paar dagen terug (oei, nu heb ik men schandalen prijs gegeven). Goe he! Het slechte: ik zal nog minstens 1 marathon moeten doen na de LPM dit jaar, want de 79kg ga ik komende week niet halen. Tenzij die ouwde kloon met zijn klak en zijne purpere bol een been van mij der had afgereden, maar ja, hoe moet ik dan een marathon lopen he?! Of telt een halve marathon dan voor een hele, met 1 been?

12:25 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training, suunto |  Facebook |

Commentaren

Er rijden inderdaad imbecielen, schlemielen, nozems, idioten en klootzakken rond.

Gepost door: marc devloo | 04-01-08

De commentaren zijn gesloten.