07-01-08

Predictor op 4K

Gisteren ipv 20K 14K gedaan a 6:19, AHR 74%. Ik heb het opzettelijk ingekort en trager gelopen, daar 1 week voor de wedstrijd ik 20K nogal redelijk veel vind. Voor de rest van de week staat er nog een 9K, 6K en 3K op programma, ik weet niet of ik nog 3 sessies loop; ik heb liever 2 sessies van ongeveer een uurtje.
De test met de nieuwe schoenen viel erg mee. De eerste K keek ik constant naar men suunto, ik dacht dat men footpod complete de mist inging en opnieuw moest gecalibreerd worden. Normaal gezien moet dat zeker gebeuren op nieuwe schoenen. Ik liep ongeveer 5:00 en het was alsof ik aan het wandelen was. Na ongeveer de helft van het parcour ging het al iets minder vlot, wind op kop, en de vorm was al een beetje aan't zakken. Toen begon ik te denken dat het met de calibratie toch nog niet zo slecht was. Blijkt dat op de 14K, de footpod 200m te veel heeft aangegeven, dat stel ik wel bij.
Maar het ging vlot moet ik zeggen op de nieuwe schoenen, zelfs met de speciale zolen, geen enkele last gehad. Ik zou hiermee de wedstrijd kunnen lopen, zeker weten. Of ik het ga doen, das nog een ander vraag, mischien toch beter op safe spelen en de empires aantrekken.

Maar ondertussen weet ik waar ik dus WEL goed in  ben. Spijtig genoeg heb ik zo nog geen wedstrijden gezien. Het zou dus zoiets zijn als "4K tegen Marathon snelheid". Bhaaa, da klinkt toch goed he?? Niet?? Er zit toch het woord marathon in, dat lokt toch aan he? En dan "snelheid", komen toch veel mensen op af, zou niet? En ik ben er goed in, echt, ik kan dat perfect, en daar moet ik maar 1 dag voor uitrusten. En voor de rest, veel LSD's, traag; perfect toch? Ik zou dan wel de uitslag zo inrichten, dat degene die het best zijn marathon tempo benaderd (op voorhand op te geven natuurlijk) de wedstrijd wint, niet noodzakelijk de eerste die aankomt. Klinkt nog beter niet?? Ah ja, en dan kan je natuurlijk tegen je vrienden zeggen dat je weer een marathon wedstrijd gelopen hebt he, en dan zou je nog niet veel liegen ook niet!
En nu we dan toch bezig zijn, ik ben van plan om een spagethie koker te fabriceren. Het zou eruit zien als een ronde koker, zoiets waar je je koffie pads insteekt. Voordeel zou zijn, weinig water indoen dus energie zuinig, rap klaar en transporteerbaar (kan dat zelfs op de 12V van de auto laten werken). Ik kan er ook nog een vergiet inbouwen, dat is geen enkel probleem, of mischien moet ik dat als optie houden. Frietten bakken zou echter niet kunnen.
Dus, als je naar die "4K tegen Marathon snelheid" wedstrijden komt, dan kan je gerust vlak ervoor nog wat spagethi afkoken, of vlak erna, of zelfs onderweg, zoals je wil.
En als ik dat nu zo een beetje organizeer doorheen het land, her en der, een jaartje of 2 zo van die wedstrijden, volgens mij moet ik dan "binnen" zijn. Ook mede door de verkoop van die kokers he, die ik dan terplaatse zou aanbieden tegen gunstige tarieven. Denkte niet? En als ik dan "binnen" ben, dan kunnen we de wedstrijden "indoor" houden he, moeten we niet meer in het veranderlijke belgische weer lopen.
Investeerders, kom gerust af he, hou je niet tegen. Ben ook nog opzoek naar een goede sponsor, mag van sportschoenen zijn of spagethie, maakt niet veel uit, zolang het maar geen zwangerschaps voorspellers zijn, want dan denken de mensen dat ze 4K met de fiets mogen doen.

06:59 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) | Tags: suunto, schoenen |  Facebook |

Commentaren

De Bedenkers De VRT is op zoek naar uitvinders voor het programma "De Bedenkers". Niet twijfelen, meteen inschrijven.

Gepost door: Harmsie | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.