10-01-08

De amateur

Gisteren een klein toerke gedaan, 8K, a 6:13 AHR 73% op de asics. En vandaag loop ik echt kreupel. Dat ding in men kuit, onderbeen, is erger geworden. Kloten van witvis noemt men dat hier bij ons in de buurt, moet naar't schijnt ook niet goed zijn (rare buurt he? ik heb het zelf nog niet geprobeerd trouwens). K'weet nog niet wat ik ga doen, ofwel dat vrijdag eens laten intapen en een toerke doen en zo eens zien hoe dat gaat en dan eventueel zondag zelf tapen, of gewoon er geen fluit van aantrekken en dan maar kreupel starten en mischien niet aankomen.
Voor de rest zie ik het bos niet meer door de bomen, nog nooit zoveel werk gehad, moet nog een pak reviews doen, nog 4 managers vinden en aannemen (zal blij zijn dat ik daar wat mee progress seg), nog een aantal dode lijken opkuisen, dan hebben we nog van die marathon meetings van 3 dagen remote (2 stuks komende maand), dan komen er nog een paar andere verantwoordelijkheden (en resources) bij waar ik echt niet zit op te wachten (zeg maar gerus: meer werk). En verlof pakken maakt alles gewoon maar erger, want dan blijft alles liggen en als je terug komt is het een boemerang met full-speed die je "te laat" hebt gezien dan. Dus in het verlof (2 dagen over het laatste 1/2 jaar) is het nog steeds telefoontje en pc'tje aan de lijn om het boemerang effect te vermijden.
Nog een maand of 2 denk ik, en dan zal het wel wat beteren. Dan ga ik gewoon een week verlof nemen zonder connectie om mijne hof klaar te maken tegen de zomer. Weer of geen weer.
Allee, ik wil maar zeggen dat zondag ik niet in perfectie conditie/omstandingheden ga starten vrees ik. Maar dan nog: wie doet dat wel? Iedereen zal wel een probleemke links of rechts hebben, een pijntje hier of daar, ik vraag me af hoe amateurs zoals wij, allee, ik zal maar voor mezelf spreken, Ik dus, in perfecte vorm kunnen starten, aangezien ons trainingsschema afhankelijk is van ons werk, van ziektes, blessures etc en daarbij hebben we niet de 300% aandacht van een X koppig begeleidings team met medische mensen, experts in trainings etc. Dat is een echte challenge denk ik om menskens zoals wij in top vorm aan een wedstrijd te krijgen. <hier heb ik 2 bladzijden bedenkingen hierover gedelete, ik was aan't zagen>.
Allee mensen, ik kan tellen 1, 2, 3, 4 en wens je een jaartje vol plezier!

07:26 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

Drukke werkweken zijn niet echt de ideale voorbereiding voor een Marathon maar met een positieve instelling ga je de finish van de LPM zeker halen. Heel veel succes !!

Gepost door: Bjorn Paree | 10-01-08

Louis Persoons Memorial Marathon Genk
Hey Streverke, veel sukses komende zondag : hopelijk gaat de kuitpijn tijdig over.
Veel rusten en zondagmorgen nog een laatste test.
Idem dito hier, de rugpijn is nog steeds niet achter de rug, eerder onder de rug :-).
Nu een marathon lopen is harakiri plegen.
We zien wel, ’t is nog (bijna) drie dagen, hé.
Ik kom alleszins naar Genk, met of zonder Asics …
Tot zondag …

Ps : Hoe herken ik je, welke outfit of borstnummer ?

Gepost door: frank spencer | 10-01-08

Wat is een ideale voorbereiding???
Uiteindelijk blijft het een momentopname, dan mag je 3 maanden perfect getraind hebben als het die ene dag niet meezit dan was heel die voorbereiding ook voor niets.
Daarom geeft het ook zoveel voldoening wanneer je over de finish loopt.

Gepost door: Marc | 10-01-08

reactie op streverke amateurke Streverke, omdat ik vandaag 44 word, mag ik iets meer zeggen als een ander. 1/ over dat werk; ik hoop dat je ze met hopen schept, anders ben je een stoemmerik... Ofwel ben je zelfstandige ( ben ik 7 jaren geweest ) ofwel kun je je werkgever ( die verantwoordelijk is voor het welzijn van zijn werknemer ) aanklagen want 2 dagen verlof op 6 maanden is vragen om een burn-out, depressie of wat je maar wil, en zal ik je iets verklappen, dat is een nog veel grotere boemerang met full-speed die je "te laat" hebt zien aankomen. Een gewaarschuwd man ... Als je morgen dood valt zal trouwens iemand anders je zaakjes wel moeten klaren.
2/ amateur-statuut; je hoeft niet onder de 2u30 te lopen, hé, zondag. Toch wens ik je alle succes ! Pssst, echte toppers klagen ook over van alles een paar dagen voor een grote wedstrijd ;-)

Gepost door: marc devloo | 10-01-08

hetzelfde Ja, het is overal hetzelfde, ik heb heb een opgegeven, "verlof nemen zonder connectie, zonder pc", beter een paar uur per dag wat bijwerken om het boemerang effect te verminderen .. waar zijn we in godsnaam mee bezig .. !!! succes zondag !!!

Gepost door: Edith | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.