10-01-08

Saint Emilion Premier Grand Cru Classe A

Vandaag men laatste training voor de LPM gedaan, 8K a 5:50, AHR 80%.
Heb op de mizuno's gelopen zonder de speciale zolen en had men rechterkuit ingebonden met zelfklevende windels. Het ging beter, het ging beter, toch nog wel pijn, maar een klein beetje te doen zou ik zeggen. Maar die schoenen, das iets anders seg, dat loopt gelijk op wolken, ik ga ze zeker zondag aantrekken, zonder die speciale zolen, alhoewel ik ze maar een goei 25K heb ingelopen ga ik het toch riskeren. Enfin, ik denk niet dat ik iets riskeer, het zit gewoon perfect naar mijn gedacht.
En tja, ik ben ook maar een "werknemer", maar langs de ander kant ook werkgever voor een hoop mensen, en daarmee dat ik men identiteit niet direct ten toon leg, alles kan en zal tegen je gebruikt worden he. Dat ondervind je maar met schade en schande.
Heb nu op men 43 jaar ook al wel wat meegemaakt en ondervonden, maar moet zeggen dat ik wel op men plaats zit, t'is soms moeilijk, maar dan komen er wel weer andere periodes van relief. Daarnaast onstaat stress alleen als je zelf de zaak niet onder controle hebt, of niet verantwoordelijk bent voor je daden of failures, en ik heb het geluk om volledige verantwoordelijkheid te kunnen en mogen dragen, en heb ook alle middellen in handen om iets te behalen of te falen. Dus, effe doorbijten (niet altijd gemakkelijk maar ja) en dan lukt het wel weer.
Maar het doet enorm deugt om zoveel support en ondersteuning te ondervinden op men blog, vreemd eigenlijk, mensen die je niet kent, tenzij van wat kribbels op een pc. Goed te voelen dat er mensen zijn die andere willen helpen met hun ervaringen, zomaar, spontaan, zonder meer. Doet deugd. Hartelijk dank beste mensen voor al jullie steun!!
En nu ik hiermee bezig ben, nog even ook nog de autochaufeurs bedanken die vandaag op de weg opzettelijk ver rond mij rond reden, om te laten zien dat ze me in het halfduister gezien hadden en me een veilig gevoel willen geven. Er zijn dus nog mensen die iets verder denken dan alleen zichzelf.
En tja, voor diegene die naar Genk gaan, als't goed is hangt er bij mij nummer 124 op de borst, of daar ergens in de buurt. Vrouw en kinderen zullen niet te zien zijn, babyborrel van een vriendin, en begin maar, met een baby en een peuter daar 4 a 5 uur te supporteren met die mannen.
Rest mij nog 1 enorm groot probleem: morgen komen er een goeie vrienden op bezoek, en zoals gewoonlijk wordt er dan wel eens een flesje gekraakt, soms meer dan 1, en meestal nogal een beetje meer flessen. En heb ik nu juist een paar flessen gekocht die volgens mij enorm goed zijn, en klaar om "geoogst" te worden. En ze staan al op kamer temperatuur. Ik MOET me beperken tot maximum 2 glaasjes, anders wordt het een ramp, ik ken mezelf hierin toch al een beetje. Ik moet gewoon een grote jongen zijn en van het verleidelijke vocht afblijven, ik kan het, ik kan het.. Ik kan het gewoon, ja, ik kan het, max 2 glaasje, daar kan ik het bij houden, ik kan dat .. (nog 500 keer deze nacht herhalen en het lukt me mischien wel).
Volgende blog: na de marathon waarschijnlijk.

20:59 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

Je kunt het, je kunt het, max. 2 glaasjes wijn, 2 glaasjes wijn, 2 bierglazen wijn, zo kun je het ook !

Gepost door: marc devloo | 10-01-08

na die 2 glaasje zal je tevreden wegdommelen en slapen gelijk een marmotje. om zondag dan volop te genieten van uwen 1ste keer ! Er is maar 1 keer de eerste keer !

Gepost door: jogginggirl | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.