16-01-08

Kinderarbeid en verkoudheden

Vandaag men eerste toerke gedaan. Was van plan om 9K te doen, maar het is er uiteindelijk 6 geworden. Nog wat problemen met de rechterkuit, maar ik denk dat dat iets van voorbijgaande aard is, zo te voelen is dat morgen wel weg. Wat rest-stijfheid zou ik zeggen. AHR 72%, Tempo 6:10 of zoiets. Gewoon terug wat loslopen.
Omdat ik er zonde van maak om die, nog erg goed uitziende, Saucony Huricanes in de vuilbak te gooien heb ik ze vandaag nog eens uitgeprobeerd. Tjonge, nu voel ik pas waar ik mee bezig geweest ben. Na de LPM op de neutrale Mizuno's voel ik verschil duidelijk. For the record, op die mizuno's had ik 20K gelopen ongeveer en dan direct de LPM op gelopen, en geen enkel probleem gehad.
Nu loop ik 6K op die klote huricanes en ik voel al waar het zit (ongeveer 800K gedaan daarmee). Die dingen zijn voor mij gewoon veel te veel antiprononcerend, en ik heb dat dus helemaal niet nodig. Hoe dat "podologen" je toch een loer kunnen draaien seg. Gelukkig ben ik met CEBES en rensport (vooral die laatste) tot een juiste keuze gekomen, een wereld van verschil. Bij mijn vorige sportwinkel vertelde men mij dat heel veel problemen door foutieve schoenen kunnen voortkomen. Zoveel is me nu al wel duidelijk inderdaad. En nu ik er aan denk, verleden winter heb ik van het begin tot het einde een verkoudheid/griep en andere toestanden gehad, deze winter feitelijk nog niets fatsoenlijks buiten een paar dagen wat buikgriep. Ligt mischien ook aan de schoenen he? Wie weet?
Enfin, ik ga van men hart een steen maken en die huricanes opzij zetten voor te lopen. Ze gaan dienen om mijne tuin te onderhouden (hoogst waarschijnlijk en spijtig genoeg met mij erin). Rest mij alleen nog het probleem met die Asics. Pas nieuw, maar ook niet echt de juiste keuze blijkt nu, maar toch minder desastreus dan de sauconies. En ik heb ze pas een goei 100K. Die kan ik toch niet opzij zetten he? Mischien alleen nog voor kortere afstanden, zo onder de 10K of zoiets. Ik weet het, zou ze moeten wegsmijten, maar dat vind ik dan weer zonde he, wie weet hoeveel kinderkes hebben die daar tegen een hongerloon moeten maken a 14 uur per dag, en ik ga dat eens efkes in de vuilbak kieperen na 100K. Kan ik ze toch niet aandoen he? neeeee...dan zie ik maar wat langer af.
(sorry als't erover is hoor mensen, ik ben maar nen zeveraar hoor en meen meestal niet wat ik hier vertel)

19:35 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: schoenen |  Facebook |

Commentaren

medaille Ha, ik zie dat je ook je medaille op je blog hebt gezet, hopelijk volgen er nog vele he! Tja, schoenen zijn écht belangrijk. Misschien kan je er nog mensen plezier mee doen, er zijn o.a. organisaties die oude schoenen inzamelen voor kindjes in Afrika. Dan heeft iemand er misschien toch nog iets aan.

Gepost door: Julie | 16-01-08

Op karakter Dag, 'k heb u niet gezien op de LPMM maar in ieder geval een dikke proficiat voor uw prestatie. Misschien niet wat u verwacht had maar aangezien je al over een tweede spreekt bewijst dat u het nog ziet zitten. Succes in Antwerpen

Gepost door: etienne | 16-01-08

De commentaren zijn gesloten.