21-01-08

Volle maan

1 week verder nu en nog maar 1 keer terug gelopen. Dat ding in men rechter onderbeen, dat ding dat daar wel rap zou weg zijn, awel, dat zit er nog.
Het is iets raars, voelt aan als een overwerkte, pijnlijke spier, maar toch niet te pijnlijk. Nog eigenaardiger is dat het pas 2 dagen na de LPM is begonnen. En nog straffer is dat ik er soms helemaal geen last van heb, en dan 2 seconden later voel ik dat ding. Als ik dan gewoon wil stappen is dat te pijnlijk en moet ik zo een beetje manken. Zielig eh! Ik vind dit raar, het voelt niet aan als een blessure omdat het niet altijd aanwezig is en zo op en af gaat, en feitelijk voelt het of het niet veel voorstelt. Maar toch, lopen met dat ding lukt niet echt. En of het nu betert of niet, kan ik ook niet echt zeggen.  Wat zou ik hier moeten mee doen? Heb al van die hete zalfkes geprobeerd, maar probleem is dat ik van buiten mag duwen zoveel ik wil op men been, ik slaag er niet in om de pijnlijke plaats te vinden, dus ik vermoed dat het dieper zit.
Dezer dagen/nachten zijn voor mij weer overleven. De maan staat weer in volle glorie te schijnen 'snachts, en dat betekend voor mij slapeloze nachten, in de letterlijke zin van het woord. Normale nachten slaap ik toch wel een 3 a 4 uur, maar in de week van volle maan zijn er toch 2 a 3 nachten bij waar ik totaal niks slaap, 0,0 op de schaal van Richter dus. Wel veel naar de wc lopen om blijkbaar overtollig water te lozen (of zit in wijn ook water? Ik dacht van niet he Verbaasd).
Veel lezen dus, Stephen King, Dean Koontz bv om in de sfeer te komen. Men boekenkasten staan vol en ik denk dat ik van King alles in huis heb wat in het nederlands is uitgegeven.
Wat ik nog niet doe is om middernacht thuis op de mesthoop gaan zitten en beginnen te roepen gelijk een wolf. Kan mischien nog komen, na nog een marathon of 2, wie weet?

07:24 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Volle maan ?
Vreemd verhaal, 72 uren na elkaar wakker blijven bij volle maan.
Ik zou toch een wrak zijn…
Waarschijnlijk is er een carriere als ultraloper voor je weggelegd.
Je kan je nog inschrijven voor de Sparthatlon : dat is een toerke van 246 km lopen zonder slapen.
Naar dat het schijnt wordt die wedstrijd bij volle maan gelopen.

Gepost door: frank spencer | 21-01-08

Streverke, probeer dan eens overdag te slapen op het werk ! Was jij toch die nog maar 2 dagen verlof genomen had het laatste halfjaar ? Ik heb mijn volle 7 uren slaap nodig per nacht, en als het kan 8, van pakweg 21u tot 5 u.

Gepost door: marc devloo | 21-01-08

De commentaren zijn gesloten.