22-01-08

Invisible man

Gisteren nog een goei 6K a 5:55 gedaan. In het begin last van men kuiten, maar na een tijdje liep het iets beter. Maar nu vandaag voel ik die pijn toch weer prominenter aanwezig. Hmm.
Gisteren avond is ook men boek toegekomen "het grote loop handboek" of zoiets. Daaruit zal ik men 10 weken trainingsplan halen voor Antwerpen. Heb het al doorgelezen deze nacht (nacht 2 zonder slaap...). Momenteel train ik zonder schema, nog een paar weken, maar het voelt aan alsof ik geen onderbroek aan heb, zo wat een los gevoel weette?
Heb ook nog eens aan het browsen geweest op de LPM website. 700 FOTO's hebben ze!!!! Niet te geloven he!! En weete wa nog is? geenen enkele van bibieke hier, niks, nog geenen halve of ook niet van op afstand achter iemand zijn rug, totaal niks, wel wel, das pas straf he? Ik ben ook natuurlijk geen fotomodel (das eerder men vrouw haar ding), en mischien dat ik er zooo slecht uitzag op den duur dat die fotograaf het gewoon niet gedurft heeft om een foto te trekken, of mischien ben ik wel zoals 13 in een dozijn, en dacht de fotograaf dat hij mij dus al 12 keer getrokken had. Zou kunnen he?
Of, het zou ook kunnen dat ik gewoon niet meegedaan heb, en dat ik alles maar gedroomd heb! Wel een slechte droom moet ik zeggen.
Neen, mischien toch niet. Waarschijnlijk had ik men "Invisibility power" gewoon vergeten af te zetten, gebeurt regelmatig hoor.

08:28 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

LPM Moest het u interesseren, ik heb wel nog een foto van "bibieke" zitten.
't is er wel ene van voor de start.
Toen zag je er idd nog toonbaar uit :-).

Gepost door: frank spencer | 22-01-08

Bibieberke, na een marathon zoudt ge 15 a 20 dagen eigenlijk geen (snelle) duurlopen mogen doen. Laat eerst heel je lichaam zich herstellen. Dus doe iets anders of loop zo traag mogelijk ! En als ge zo weinig slaapt, zoudt ge eigenlijk niks mogen doen !

Gepost door: marc devloo | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.