24-01-08

Stress

Ik had nog even afgewacht (te veel werk) maar ben deze morgen toch naar de dokter gegaan voor die niet-blessure aan men kuit. Al voor de LPM zat ik wat te sukkelen met pijn in men rechterkuit, een gezwollen spiertje dacht ik. Niks ergs feitelijks en met het in te tapen heb ik zonder pijn de LPM gelopen.
Nadien is het dan begonnen, 2 dagen later en zelf kan ik de pijn niet echt lokaliseren, het is iets raars, maar toen ik het uitlegde aan de dokter trok die al bedenkelijke gezichten achter zijn bureau.
Hij ging eens effe duwen se, en jawel jawel, bij de tweede por wist ik ook waar het vandaan kwam.
Conclusie: verder gestuurd voor een botscan, vlgd week woensdag, eerder heb ik geen tijd. Wat kan het zijn: zowieso al shinsplint, maar waarschijnlijk ook een stress fractuur (heb net ook nog een paar stress facturen in men brievenbus gevonden Huilen). Jawadde, de lol kan niet op ten huize streverke.
Antwerpen 42K leek hem nu niet echt een goed idee, toen ik daarover begon.
Ik zal al maar proactief beginnen met onstekingsremmers voor die beenvlies onsteking, niet meer lopen en dan hopen dat woensdag alles in orde is eh!

En ik zal straks eens een stevig woordje placeren met men body seg, ik vind dat het maar zwakjes reageert, op 10 weken training van niks, en een trage 42K, en dan nu zich nog wreken door me zoiets aan te doen! Zo gaat deze vlieger niet op, en ik vrees dat ik eens een ernstig woordje moet doen met men lijf! Wat denkt da wel seg!!!

11:40 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik vrees dat uw lijf het laatste woord heeft, en dat ge het geen kwaad mocht berokkenen. Misschien iets te snel van stapel gelopen, en dan meteen 42 k. Lichaam laten rusten en volgende keer rustiger van start gaan met die trainingen. Ik loop nu al van oktober 2006 en zal exact 18 maanden later mijn eerste marathon lopen. Maar ja, Streverke, ik heb eerst dat boek gelezen en dan beginnen lopen, en niet andersom. Wens je toch een spoedig herstel toe !

Gepost door: marc devloo | 24-01-08

Kan je van die stress facturen ook geen botscan laten maken?

Gepost door: Marc | 24-01-08

lichaam wint Helaas, 't is waar, 't lichaam wint altijd! Als koningin van de blessures in 2007 kan ik het weten. Je kan de pijn negeren en jezelf blijven wijsmaken dat er niets aan de hand is, maar uiteindelijk wint je lichaam toch. Ik hoop dat de schade meevalt en wens je veel beterschap toe.

Gepost door: Julie | 24-01-08

De commentaren zijn gesloten.