30-01-08

botscan

Daarnet de botscan laten doen. Het is me zelf al duidelijk wat er aan de hand is: stress factuur. 4 verschillende scan's genomen en duidelijk te zien 1 plaats waar er iets fout is. Een beenvlies onsteking is volgens mij meer difuus, minder duidelijk en groter. Na, hoortem hier zanne, de specialist, hoe zou ik het weten he.
Enfin, k'zit ermee he, en dus blijkbaar al van voor de LPM. Die rechterkuit problemen, die spiertjes etc, het zal wel de fractuur gewezen zijn. En dat andere ding dat er na de lpm gekomen is, wel, wat doet het er nog toe, lopen zal ik toch niet meer mogen voor een tijdje, dus dat heeft dan tijd genoeg om te genezen.
Deze avond ga ik de scan uitslag zelf afhalen, ik zal dan eens kijken wat die mensen schrijven aan men doktoor (der zal wel een brief met bevindingen bijzitten he!). En dan donderdag avond naar meneer den doktoor he. De jurie heeft gesproken, alleen den rechter moet de straf nog bepalen.
Voor aquajogging etc heb ik totaal geen goesting, baah neen, ik maak me niet graag nat (ik douche me dan ook maar 1 keer per jaar, nadat ik den afwas gedaan heb op men vrouw haar verjaardag), fietsen? Dat ding staat al 5 jaar stil, en met zulk een weer zie ik daar wel tegen aan. En mijne rug zal daar ook weer niet echt gelukkig mee zijn denk ik. Foert.
Op de zetel zitten dus, 6 weken of hoe lang duurt zoiets? Te laat voor antwerpen. Maar niet getreurd om de antwerpen 42K, er komen er nog. Ik wil er alleen nog minstens 2 lopen in Belgie dit jaar en aan de hand van dat beslissen of ik dit of volgend jaar naar Athene ga.
Het is toch wel wreed he, toen ik die mizuno's kocht zei die verkoper nog dat die asics voorvoetlanders zijn met te weinig demping voor mij. Komt het nu potver.. allemaal ZO nauw ja dat ge geen pootje mag verkeerd zetten?
Allee, ik ga der toch niet mee akkoord hoor, het zal een absoluut minimum aan rust worden en vrij snel terug kleine kilometerkes doen, al zijn het van de 500m kilometers. Rust roest zegt men, en ik weet hoe ellendig het is na elke blessure en rust van zelfs maar 2 weken "terug opnieuw" te beginnen.
Na, morgen de straf in ontvangst nemen en dan laat ik wel iets weten wanneer ik me ga ophangen :-)

14:38 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

We gaan hier toch geen zelfmoordclubje beginnen, hé. Wie eens goed wil lachen, moet het boek " De zelfmoordclub" van de finse schrijver A. Paasilinna lezen. Is in de meeste deftige bilbliotheken te vinden.

Gepost door: marc devloo | 30-01-08

Stressfractuur Oei, da’s idd slecht nieuws, makker :
Blijkbaar de vloek van Louis Persoons, die zal zich wel nog een keer omdraaien in zijn graf.
Een stressfractuur is uiteraard een zwaar verdict.
Voor de strafmaat mag je afhankelijk van de ernst toch rekenen op zes weken voorwaardelijk.

Verhanging zou ik persoonlijk niet doen, maar gezien je waterfobie is een verdrinkingsdood ook geen serieuze optie :-).

Sterkte makker, één magere troost, ook ondergetekende ligt nu samen met Betty Spencer terug in de lappenmand.

Gepost door: frank spencer | 30-01-08

sh*t
Da's niet goed, zelfs als leek weet ik dat dit betekend dat je je schoenen een aantal weken aan de kant kan zette.
We duimen voor je dat het niet te lang duurt.
Heb je eindelijk wat vrije tijd om wat te -Blogs- lezen :-)

Gepost door: Wim | 30-01-08

ik denk dat ik je een en ander ga uitleggen.... Kga nu antwoorden op je mail, maar kwam hier even updaten hoe het allemaal gaat.
Je kan dus dadelijk een mail van me verwachten :-)
TUURLIJK GEEF IK JE MET ALLE PLEZIER EN BEGRIP RAAD... We kunnen van elkaar leren he.

Gepost door: Tinne | 30-01-08

djuu Da's brute pech hebben. Maar ik vrees dat je toch best wacht tot het helemaal genezen is alvorens te herbeginnen.

Gepost door: Marc | 31-01-08

De commentaren zijn gesloten.