31-01-08

botscan conclusie

"Verhoogde botopstapeling thv re tibia anterolateraal (periostitis?) en hyperfixatie posteromediaal op ongeveer 1/3 hoogte, scintigrafisch compatiebel met aktieve botombouw ((beginnende?) stress fractuur? / nog louter uitgesproken periostale reaktie?

Verder te correleren met kliniek en radiologische gegevens, zonodig aan te vullen met botscintigrafie op later tijdstip."

Dat is dus de conclusie van de specialist, in het kort. Zie se, dat had ik dus al gezien op de scan toen die beeldjes op het scherm kwamen. Volgens mij wil dit eerder zeggen: niet beginnende maar reeds genezende stress fractuur, daar ik al een maand met dat ding loop. Maar dat kan die specialist niet weten he? Heb em trouwens ook niet gezien, die mensen die de scans zelf maken zijn geen dokters blijkbaar. 
Trouwens, hoe kan je een periostale reactie krijgen als er nog niks is gebeurd? Dat komt volgens mij NA de feiten. Wel wel wel. Van shinsplints spreken ze niet, had ik ook niet echt meer verwacht, en gelukkig maar, want dat kan een erger ramp zijn om van af te raken dan een SF als ik dat zo allemaal her en der lees.
Maar nogmaals, ik ben geen dokter (ik had da wel moeten worden he, vinde niet? gewoon poen pakken door de misere van een ander, da moet toch een kick geven! Of mischien waarzegger, die doen ongeveer het zelfde!) en we zien diene kerel deze avond (tja, waarzegger of doker?), die zal het wel beter kunnen interpreteren dan ikzelf hoop ik.
Zou ik al durven een klein klein beetje positiever the zijn?? Ja? Zal ik men koord nog even van de haak laten? K'zal nog wa wachten inderdaad want ik heb nog nen lotto die geldig is voor't weekend en het zou maar erg zijn dat ik dan juist postmortum nog zou winnen he. Mischien kan ik er een nieuw paar loopschoenen mee kopen.

08:06 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Da's dus rusten geblazen. Alle op loopvlak toch je zal wel andere dingen te doen hebben zekers...

Gepost door: Wim | 31-01-08

Donna... Bel ook even naar radio Donna... ze hebben daar veel geld in een kluis! Wie ni waagt ni wint he!

Flauw grapje... Je weet intussen dat ik er wel mee begaan ben.

Veel beterschap!!!

Gepost door: Tinne | 31-01-08

De commentaren zijn gesloten.