31-01-08

botscan conclusie

"Verhoogde botopstapeling thv re tibia anterolateraal (periostitis?) en hyperfixatie posteromediaal op ongeveer 1/3 hoogte, scintigrafisch compatiebel met aktieve botombouw ((beginnende?) stress fractuur? / nog louter uitgesproken periostale reaktie?

Verder te correleren met kliniek en radiologische gegevens, zonodig aan te vullen met botscintigrafie op later tijdstip."

Dat is dus de conclusie van de specialist, in het kort. Zie se, dat had ik dus al gezien op de scan toen die beeldjes op het scherm kwamen. Volgens mij wil dit eerder zeggen: niet beginnende maar reeds genezende stress fractuur, daar ik al een maand met dat ding loop. Maar dat kan die specialist niet weten he? Heb em trouwens ook niet gezien, die mensen die de scans zelf maken zijn geen dokters blijkbaar. 
Trouwens, hoe kan je een periostale reactie krijgen als er nog niks is gebeurd? Dat komt volgens mij NA de feiten. Wel wel wel. Van shinsplints spreken ze niet, had ik ook niet echt meer verwacht, en gelukkig maar, want dat kan een erger ramp zijn om van af te raken dan een SF als ik dat zo allemaal her en der lees.
Maar nogmaals, ik ben geen dokter (ik had da wel moeten worden he, vinde niet? gewoon poen pakken door de misere van een ander, da moet toch een kick geven! Of mischien waarzegger, die doen ongeveer het zelfde!) en we zien diene kerel deze avond (tja, waarzegger of doker?), die zal het wel beter kunnen interpreteren dan ikzelf hoop ik.
Zou ik al durven een klein klein beetje positiever the zijn?? Ja? Zal ik men koord nog even van de haak laten? K'zal nog wa wachten inderdaad want ik heb nog nen lotto die geldig is voor't weekend en het zou maar erg zijn dat ik dan juist postmortum nog zou winnen he. Mischien kan ik er een nieuw paar loopschoenen mee kopen.

08:06 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

30-01-08

botscan

Daarnet de botscan laten doen. Het is me zelf al duidelijk wat er aan de hand is: stress factuur. 4 verschillende scan's genomen en duidelijk te zien 1 plaats waar er iets fout is. Een beenvlies onsteking is volgens mij meer difuus, minder duidelijk en groter. Na, hoortem hier zanne, de specialist, hoe zou ik het weten he.
Enfin, k'zit ermee he, en dus blijkbaar al van voor de LPM. Die rechterkuit problemen, die spiertjes etc, het zal wel de fractuur gewezen zijn. En dat andere ding dat er na de lpm gekomen is, wel, wat doet het er nog toe, lopen zal ik toch niet meer mogen voor een tijdje, dus dat heeft dan tijd genoeg om te genezen.
Deze avond ga ik de scan uitslag zelf afhalen, ik zal dan eens kijken wat die mensen schrijven aan men doktoor (der zal wel een brief met bevindingen bijzitten he!). En dan donderdag avond naar meneer den doktoor he. De jurie heeft gesproken, alleen den rechter moet de straf nog bepalen.
Voor aquajogging etc heb ik totaal geen goesting, baah neen, ik maak me niet graag nat (ik douche me dan ook maar 1 keer per jaar, nadat ik den afwas gedaan heb op men vrouw haar verjaardag), fietsen? Dat ding staat al 5 jaar stil, en met zulk een weer zie ik daar wel tegen aan. En mijne rug zal daar ook weer niet echt gelukkig mee zijn denk ik. Foert.
Op de zetel zitten dus, 6 weken of hoe lang duurt zoiets? Te laat voor antwerpen. Maar niet getreurd om de antwerpen 42K, er komen er nog. Ik wil er alleen nog minstens 2 lopen in Belgie dit jaar en aan de hand van dat beslissen of ik dit of volgend jaar naar Athene ga.
Het is toch wel wreed he, toen ik die mizuno's kocht zei die verkoper nog dat die asics voorvoetlanders zijn met te weinig demping voor mij. Komt het nu potver.. allemaal ZO nauw ja dat ge geen pootje mag verkeerd zetten?
Allee, ik ga der toch niet mee akkoord hoor, het zal een absoluut minimum aan rust worden en vrij snel terug kleine kilometerkes doen, al zijn het van de 500m kilometers. Rust roest zegt men, en ik weet hoe ellendig het is na elke blessure en rust van zelfs maar 2 weken "terug opnieuw" te beginnen.
Na, morgen de straf in ontvangst nemen en dan laat ik wel iets weten wanneer ik me ga ophangen :-)

14:38 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

24-01-08

Een deftig gesprek

Ik (H: van hersenen) heb daarstraks eens een deftig gesprek gehad met men lichaam (L: van lichaam). Het ging er niet altijd even gezellig aan toe en we hebben nog geen conclusies, dus ik vrees voor een vervolg.
Nu moet ik wel zeggen dat ik deze ronde gewonnen heb, niettegenstaande de mogelijkheid van Lichaam om alles plat te leggen.
Deze blog is dan ook opgenomen en gepost door men secretaresse (kwestie van voorbereid te zijn he!).
Een waarschuwing is hier wel op zijn plaats: Grof taal gebruik! Dus gevoelige lezers, je bent gewaarschuwd!!
Jen, iov Streverke

Log
-----
H: Hey vriend, wij moeten dringend eens praten.
L: K’weetet.
H: ?
L: Radijo koelwaar eh.
H: je frans is precies ook niet al te best he?
L: hmm, ik dacht dat gij hier de slimmerik waart?
H: Hum. Waar ik het eens wil over hebben, er zijn veel positieve punten die we beiden kennen, maar ik ben de laatste tijd niet echt meer tevreden over je
L: Daar is em weer zanne. Wa nu weer?
H: Awel we zullen maar beginnen met het jongste voorval he, die scheenbeen problemen.
L: ah ja? Wa istermee?
H: Ge weet toch dat ik me wil voorbereiden op de marathon van Antwerpen op den 20ste April? En als je zo verder doet, zal dat er niet van kunnen komen vrees ik
L: eigen schuld, dikke bult
H: Wablief? Ikke? Kom kom, flauwerik, waar zijt ge mee bezig seg? Van zo een klein LPM marathoneke kapituleert gij al? Hey, komaan he!
L: Klein marathonneke noem em da, zot! En die 10 weken training daarvoor dan? En daarvoor nog meer dan een jaar op verkeerde schoenen lopen?
H: Op je gemak he!!! Ik heb potver.. 4 verschillende shoenen gekocht op een jaar tijd. En daarbij, onozelaar, waarom laat ge me geloven dat ik iets aan men knieen en lies heb als het verkeerde schoenen zijn??? Waarom laat ge me dan geen pijn voelen aan de voeten? Keskeschiet!
L: T’moet toch niet altijd gemakkelijk zijn eh? En daarbij, gij bent hier toch de slimme niet? Zo te ervaren precies ook niet veel volk thuis daarboven he!?
H: Awel jong, vroeger he, toen ik nog 20 jaar was, toen liep ik op gewone turnsloefen, zonder enig probleem, en nu, met schoenen van potver.. 150 euro is’t nog niet goed.
L: Ik ben der dan ook geen 20 meer he.
H: Ikke wel he!! En dan nog iet, waarom mag ik geen enkel koekske nie meer eten, of een glaske wijn meer drinken?? Waarom moet ge dat altijd afstraffen met die extra kilos na een paar dagen?? He!! Is da nog serieus? Vroeger, awel, toen ging ik uit van s’avonds tot s’morgens, zoop ik nen bak bier leeg en ging dan een pak friet mee mayonaise eten voor dat ik in men bed kroop, en toen kwam ik niks bij.
L: Ha. Awel ja, toen was ik nog 20 he.
H: en 35 ook!!!
L: En daarbij, toen reed je me elke dag met de fiets naar’t school, en gingt ge elke dag powertraining doen met mij voor 2 uur per dag. En wat doede nu? Van s’morgens 6 uur tot s’avonds 6 uur in uwe foteuje zitten en nadien mee uw lui bezazze in de zetel liggen, en voor de rest mij afjakkeren tijdens het lopen.
B: ???? Hey. Komaan he!! Ik forceer toch niks he? Da bikke lopen?? Als ge da zelfs nog niet meer kunt!
L: K’ben der gen 20 meer he!
B: Ikke wel he! En dan nog iet, da van in diene zetel liggen ja?!! Waarom doede da?? Waarom heb ik s’avonds niet genoeg energie meer? Ik bennekik al blij dat die kinderkes rond 7 a 8 in bed liggen dat het wat rustig is, zo moe ben ik, van niks he?? Vroeger he, vroeger, toen gaf ge mij nog energie tot een kot in de nacht, en nu niks meer!!!!
L: Wa wilde naa ventje? Ge laat me amper 3 a 4 uur slapen per nacht, ge werkt mijn kl@ten deraf, dan gaat ge me nog afjakkeren met da lopen, ge geeft me verkeerde schoenen en nu komt ge janken dat ik een teken geef dat het genoeg is? Heeejjjj!!
B: Wablief? Ligt da aan mij ja???
L: A ja! En wette wa nog? Waarom geeft ge mij geen fatsoenlijk eten? S’morgens zo een prulle drinkske van niks in den auto, gene tijd he?, s’middags ook weer een baget van niks, en s’avonds na dat afjakkeren alleen maar brol. Maar niks fatsoenlijks. Wat moet ik daarvan peinsen? Gaat het oorlog worden of zo? Ik ben men vet al wel een hele tijd aan het hamsteren zanne.
B: Hmm, tja, daar moet ik je gelijk in geven. Maa ik ben toch aan’t veranderen he? Is’t nu nog niet goe? En ik ben toch ook gestopt met roken ongeveer 10 jaar geleden?
L: T’is de laatste 2 weken inderdaad iets beter ja. Maar dat zegt niks he, ik wil nog wat langer in stand blijven dan een paar weken. Van da roken das in orde, ik heb alles deruit gezet dat er van overbleef.
B: En hoe gaat het nu verder met dat been?
L: tuteruteruteruttetut...
B: Geef eens een antwoord seg!
L: Weet ik veel jong! Gij hebt het naar mijn kl@ten gedaan he, nu zult ge moeten afwachten tot dak zeg dattet in orde is!
B: Gij peinst da!!!! En de antwerpen marathon.
L: heb ik niks mee te maken ventje, das jouw probleem, niet het mijne
B: Wette wa? Ik zal der is naar laten kijken se naar da been van jou, en als der ene doktoor nog maar laat uitschijnen dattet goe is, dan beginnek eraan. Mee of zonder jou.
L: ge doe maar he. Ik heb nog veel trukken in mijnen hoed.
B: Kust ze jongen. Ik trap het af.
L: Wette wa? Ik trap het af!
B: Niks van ventje, gij gaat hier diene blog nog schrijven.
L: Foert, kben weg, doeget zelf.

17:10 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Stress

Ik had nog even afgewacht (te veel werk) maar ben deze morgen toch naar de dokter gegaan voor die niet-blessure aan men kuit. Al voor de LPM zat ik wat te sukkelen met pijn in men rechterkuit, een gezwollen spiertje dacht ik. Niks ergs feitelijks en met het in te tapen heb ik zonder pijn de LPM gelopen.
Nadien is het dan begonnen, 2 dagen later en zelf kan ik de pijn niet echt lokaliseren, het is iets raars, maar toen ik het uitlegde aan de dokter trok die al bedenkelijke gezichten achter zijn bureau.
Hij ging eens effe duwen se, en jawel jawel, bij de tweede por wist ik ook waar het vandaan kwam.
Conclusie: verder gestuurd voor een botscan, vlgd week woensdag, eerder heb ik geen tijd. Wat kan het zijn: zowieso al shinsplint, maar waarschijnlijk ook een stress fractuur (heb net ook nog een paar stress facturen in men brievenbus gevonden Huilen). Jawadde, de lol kan niet op ten huize streverke.
Antwerpen 42K leek hem nu niet echt een goed idee, toen ik daarover begon.
Ik zal al maar proactief beginnen met onstekingsremmers voor die beenvlies onsteking, niet meer lopen en dan hopen dat woensdag alles in orde is eh!

En ik zal straks eens een stevig woordje placeren met men body seg, ik vind dat het maar zwakjes reageert, op 10 weken training van niks, en een trage 42K, en dan nu zich nog wreken door me zoiets aan te doen! Zo gaat deze vlieger niet op, en ik vrees dat ik eens een ernstig woordje moet doen met men lijf! Wat denkt da wel seg!!!

11:40 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

22-01-08

Invisible man

Gisteren nog een goei 6K a 5:55 gedaan. In het begin last van men kuiten, maar na een tijdje liep het iets beter. Maar nu vandaag voel ik die pijn toch weer prominenter aanwezig. Hmm.
Gisteren avond is ook men boek toegekomen "het grote loop handboek" of zoiets. Daaruit zal ik men 10 weken trainingsplan halen voor Antwerpen. Heb het al doorgelezen deze nacht (nacht 2 zonder slaap...). Momenteel train ik zonder schema, nog een paar weken, maar het voelt aan alsof ik geen onderbroek aan heb, zo wat een los gevoel weette?
Heb ook nog eens aan het browsen geweest op de LPM website. 700 FOTO's hebben ze!!!! Niet te geloven he!! En weete wa nog is? geenen enkele van bibieke hier, niks, nog geenen halve of ook niet van op afstand achter iemand zijn rug, totaal niks, wel wel, das pas straf he? Ik ben ook natuurlijk geen fotomodel (das eerder men vrouw haar ding), en mischien dat ik er zooo slecht uitzag op den duur dat die fotograaf het gewoon niet gedurft heeft om een foto te trekken, of mischien ben ik wel zoals 13 in een dozijn, en dacht de fotograaf dat hij mij dus al 12 keer getrokken had. Zou kunnen he?
Of, het zou ook kunnen dat ik gewoon niet meegedaan heb, en dat ik alles maar gedroomd heb! Wel een slechte droom moet ik zeggen.
Neen, mischien toch niet. Waarschijnlijk had ik men "Invisibility power" gewoon vergeten af te zetten, gebeurt regelmatig hoor.

08:28 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-01-08

Volle maan

1 week verder nu en nog maar 1 keer terug gelopen. Dat ding in men rechter onderbeen, dat ding dat daar wel rap zou weg zijn, awel, dat zit er nog.
Het is iets raars, voelt aan als een overwerkte, pijnlijke spier, maar toch niet te pijnlijk. Nog eigenaardiger is dat het pas 2 dagen na de LPM is begonnen. En nog straffer is dat ik er soms helemaal geen last van heb, en dan 2 seconden later voel ik dat ding. Als ik dan gewoon wil stappen is dat te pijnlijk en moet ik zo een beetje manken. Zielig eh! Ik vind dit raar, het voelt niet aan als een blessure omdat het niet altijd aanwezig is en zo op en af gaat, en feitelijk voelt het of het niet veel voorstelt. Maar toch, lopen met dat ding lukt niet echt. En of het nu betert of niet, kan ik ook niet echt zeggen.  Wat zou ik hier moeten mee doen? Heb al van die hete zalfkes geprobeerd, maar probleem is dat ik van buiten mag duwen zoveel ik wil op men been, ik slaag er niet in om de pijnlijke plaats te vinden, dus ik vermoed dat het dieper zit.
Dezer dagen/nachten zijn voor mij weer overleven. De maan staat weer in volle glorie te schijnen 'snachts, en dat betekend voor mij slapeloze nachten, in de letterlijke zin van het woord. Normale nachten slaap ik toch wel een 3 a 4 uur, maar in de week van volle maan zijn er toch 2 a 3 nachten bij waar ik totaal niks slaap, 0,0 op de schaal van Richter dus. Wel veel naar de wc lopen om blijkbaar overtollig water te lozen (of zit in wijn ook water? Ik dacht van niet he Verbaasd).
Veel lezen dus, Stephen King, Dean Koontz bv om in de sfeer te komen. Men boekenkasten staan vol en ik denk dat ik van King alles in huis heb wat in het nederlands is uitgegeven.
Wat ik nog niet doe is om middernacht thuis op de mesthoop gaan zitten en beginnen te roepen gelijk een wolf. Kan mischien nog komen, na nog een marathon of 2, wie weet?

07:24 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-01-08

Kinderarbeid en verkoudheden

Vandaag men eerste toerke gedaan. Was van plan om 9K te doen, maar het is er uiteindelijk 6 geworden. Nog wat problemen met de rechterkuit, maar ik denk dat dat iets van voorbijgaande aard is, zo te voelen is dat morgen wel weg. Wat rest-stijfheid zou ik zeggen. AHR 72%, Tempo 6:10 of zoiets. Gewoon terug wat loslopen.
Omdat ik er zonde van maak om die, nog erg goed uitziende, Saucony Huricanes in de vuilbak te gooien heb ik ze vandaag nog eens uitgeprobeerd. Tjonge, nu voel ik pas waar ik mee bezig geweest ben. Na de LPM op de neutrale Mizuno's voel ik verschil duidelijk. For the record, op die mizuno's had ik 20K gelopen ongeveer en dan direct de LPM op gelopen, en geen enkel probleem gehad.
Nu loop ik 6K op die klote huricanes en ik voel al waar het zit (ongeveer 800K gedaan daarmee). Die dingen zijn voor mij gewoon veel te veel antiprononcerend, en ik heb dat dus helemaal niet nodig. Hoe dat "podologen" je toch een loer kunnen draaien seg. Gelukkig ben ik met CEBES en rensport (vooral die laatste) tot een juiste keuze gekomen, een wereld van verschil. Bij mijn vorige sportwinkel vertelde men mij dat heel veel problemen door foutieve schoenen kunnen voortkomen. Zoveel is me nu al wel duidelijk inderdaad. En nu ik er aan denk, verleden winter heb ik van het begin tot het einde een verkoudheid/griep en andere toestanden gehad, deze winter feitelijk nog niets fatsoenlijks buiten een paar dagen wat buikgriep. Ligt mischien ook aan de schoenen he? Wie weet?
Enfin, ik ga van men hart een steen maken en die huricanes opzij zetten voor te lopen. Ze gaan dienen om mijne tuin te onderhouden (hoogst waarschijnlijk en spijtig genoeg met mij erin). Rest mij alleen nog het probleem met die Asics. Pas nieuw, maar ook niet echt de juiste keuze blijkt nu, maar toch minder desastreus dan de sauconies. En ik heb ze pas een goei 100K. Die kan ik toch niet opzij zetten he? Mischien alleen nog voor kortere afstanden, zo onder de 10K of zoiets. Ik weet het, zou ze moeten wegsmijten, maar dat vind ik dan weer zonde he, wie weet hoeveel kinderkes hebben die daar tegen een hongerloon moeten maken a 14 uur per dag, en ik ga dat eens efkes in de vuilbak kieperen na 100K. Kan ik ze toch niet aandoen he? neeeee...dan zie ik maar wat langer af.
(sorry als't erover is hoor mensen, ik ben maar nen zeveraar hoor en meen meestal niet wat ik hier vertel)

19:35 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: schoenen |  Facebook |

14-01-08

The day after

Dan ben je dus ongelooflijk stijf, niet te doen, ik kan nog amper bewegen. Men kuiten, men benen, oei oei. En ik dacht dat ik 32K kon lopen, en dan maar geloven dat je dan klaar bent voor een marathon. Tarara. Niet dus.
Wel, gisteren heb ik rap men verslagske geschreven, maar merk toch dat ik een aantal dingen niet vermeld heb, een paar markante zaken.
Het verhaal van de halve indiaan heb ik gedaan, maar er liepen meerdere vreemde figuren rond. Ergens in de tweede ronde hoorde ik iemand uitleggen tegen een medeloper dat zijn club een dame voor de eerste keer aan de marathon streep probeerde te brengen (?zijn er ook andere waar ze mannen voor nodig hebben?). Na wat over en weer gepraat bleek de beste man nog maar 2 jaar te lopen, en dat met al 30 marathons in de schoenen. Hij ging vandaag niet voor een beste tijd neen, hij kwam wat oefenen voor de 100K in 11 uur. Trouwens, de dag ervoor had hij ook wat geoefend, zo een 50K. En dan was hij in die 2 jaar nog geopereerd geweest aan zijn linkerknie, en hij was een verstokt roker vertelde hij mij. Iets, zoniet alles, moet er van waar geweest zijn, want aan de finish was de man zo fit als een hoentje, en stond er lekker sigaretten te roken.
Dan waren er ook nog 2 oudere mannen, en eerlijk gezegd, daar gaf ik dus geen 5 cent voor. Ze liepen niet, ze "schuifelde" verder, je moet het gezien hebben, je zou ze zo afvoeren naar het hospitaal. Ik denk dat beiden voor mij geindigd zijn.
Dan liep er nog een ongelooflijke "runners-high" rond, ergens in de voorlaatste ronde (ik vermoed in de halve marathon), maar wat ik ook deed, ik kon geen meter sneller lopen, dus zoveel is het me blijkbaar ook weer niet waard.
Dan nog een gravetrimmer gezien die vlak voor mij liep en geveld werd door een kramp in zijn rechterhamstring.. pijnlijk op het eerste gezicht, en dat op 3K van het einde.
Er liepen ook nog een paar ontstnapte gevangenen rond: ze waren veel sneller dan ik (dat is mischien nog eens een motivatie).
En dat een doktor/specialist ook kan en wil afzien heb ik ook gemerkt. 2 types die ongeveer mijn tijd liepen hadden blijkbaar wel af en toe problemen om hun dienst te verzekeren, dus een marathon training past niet echt in hun leven (bij ons wel he! hehe, omdat we maar van 9-5 werken, )(t'is om te lachen zanne)).
De "wuivende veiligheids man", ergens op het einde van het "Dood eind op 800m". Die stond voor iedereen, en altijd, van het begin tot het eind, met zijn bordje te zwaaien, ook al kwam er geen verkeer aan. Ik denk dat hij nu ongeveer dezelfde pijnen heeft dan ik, maar dan in zijn bovenlichaam. Toch een pluim voor al die mensen hoor, schitterend werk geleverd!!! Op en top! We kunnen er eens mee lachen, maar die vrijwilligers hebben het ons zeer aangenaam gemaakt.
Nog even de dame bedanken die me zo vriendelijk geholpen heeft aan de finish. Ik denk dat ze dacht dat ze me moesten afvoeren, want ze twijfelde even en vroeg of alles wel goed was. Tja, veel was er niet echt meer goed moet ik zeggen. En die lekker appel die ik kreeg was ook rap geconsumeerd.
En dan deze nacht? Van 11 tot 2, en dan was't gedaan. Op, kon niet meer slapen. Toich men dagelijkse 3 uur gehad hiermee, alhoewel ik dacht dat ik nu gelijk een marmot ging slape se. Ook niet dus.
Hoe zie ik er nu op terug: langs de ene kant tevreden dat het gelukt is, maar langs de andere kant niet tevreden dat ik niet onder de 4 uur zit. Lukken is bij mij niet genoeg, weet ge. Tweede gevoel is dat ik niet voldoende getraind was. Met al die problemen die ik het laatste jaar gehad heb met een foutieve schoen keuze heb ik blijkbaar niet voldoende progressie gemaakt. En ik ben pas echt beginnen te trainen voor de marathon op 10 weken (11 om eerlijk te zijn). Te weinig. Toch voor mij. En ik heb ook het gevoel dat ik die 42K of toch 40K MOET trainen. Wat voor mij zou passen in men geloof is bv een LSD van 40K tegen e.g. 6:15 of 6:00 de eerste 30K en de laatste 10 of zoiets tegen marathon tempo: 5:30. Als ik dat kan dan denk ik dat ik de volledige 42K ook tegen 5:30 kan. T'ja, zo zit dit ventje nu in een he, bewijzen op tafel of ik geloof het niet he, ook mezelf niet (t'is erg hoor, als ge met zoiemand moet leven, en ik moet dat al bijna 44 jaar doen).
Ziezo, hiermee moet ik dit hoofdstuk in men leven afsluiten, nog even de commentaren laten bezinken en tot mij nemen, men lessen eruit trekken en klaarstomen voor de volgende he, den Aaantwaaarp.
Ik kan dat nog eens proberen in een 10 weken schema, maar dan moet iemand anders maar uittellen wanneer ik moet beginnen te trainen. Na al men jaren studie lukt het me precies niet echt goed.

14:35 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

13-01-08

LPM

Vandaag was het dan de grote dag, LPM in Genk.
Terplaatse was alles goed aangegeven, alles netjes georganiseerd en in orde.
De 42K bestaan uit 195m starten voor de finish gevold door 7 rondjes van 6K. Om eerlijk te zijn denk ik dat die laatste 3 rondjes veeeeeel groter waren dan in het begin!
Op de startlijn nog even kennis gemaakt met Frank Spencer, die spijtig genoeg vandaag zelf niet kon deelnemen, maar aan de andere kant, wat heeft die man nog te bewijzen op de 42K he!? Frank man, bedankt voor de aanmoedigingen, het heeft zeker geholpen!
En dan maar gestart. Direct na de start een venijnige heuvel, gevolgd door een stuk vals plat. Daarna in de winderige straatjes een paar ommetjes lopen, en dan terug het bos in. Het stuk rond het planetarium was wel wat slechter, korte bochtjes en losse grind. Iets verderop was er een retourke op dezelfde weg. Dat laat toe om de afstand juist op 6K te laten uitkomen. Hier kon je dus zien wie vlak voor of achter je liep. Interessant.
Na een paar K zag ik voor mij een erg erg oude man lopen, half naakt, met kippevel op zijn ganse lijf. Hij liep zo ongeveer het tempo dat ik in mind had, dus ik dacht: aanpikken, kan je niks verkeerd mee doen! Zo gedaan dus.
De eerste 3 rondjes gingen goed, maar toen moest ik ff de sterkte van een boom testen in het bos (sanitaire stop) en toen was de ouwe rakker een stuk verder. Iets later kreeg ik een dipje en ging het minder goed, de oude man liep nog verder uit.
Toen ik nog 3 rondjes moest doen dacht ik: 2 man, 2, dat gaat nog, die derde gaat er teveel aan zijn.
Ergens halverwege het parkoer stond een bord “Dood eind na 800m” en de laatste 3 rondes las ik daar “Dode Strever, op 80m”, geloof me, het was echt.
Het ging van de drup in de regen de laatste 2 rondjes, men rechtervoet begon enorm pijn te doen, men beenspieren wilden het opgeven, en precies dat men hart ook zo al wat begon te klagen als ik nog durfde om wat harder te lopen. Het tempo was al gezakt tot 6:00, 6:15 of zo ergens. En dan de laatste ronde, ik wilde niet opgeven, maar had het wel graag gedaan. Op de start gaf ik teken aan F Spencer dat ik een dood lijk was, ik voelde precies dat ik zo bleek zag als een schotelvod, maar dat was mischien maar verbeelding.
Het ging niet meer, echt niet, de eerste berg niet meer opgelopen, maar gewandeld. En ik kon echt niet meer dan 500m lopen aan 1 stuk, dus maar afgewisseld. Och ja, die oude halfnaakte indiaan: al in geen tijden meer gezien. Enfin, over de streek geraakt, ergens 4:11 of zoiets, moet het nog nazien.
Ik weet niet waarom mensen dit doen, eerlijk gezegd. En dan nog iets: dat gezever van een marathon moet ge maar trainen tot 32 of 36K: weete wa? BULSHIT. Na, zoals Frank het zo schoon zij: de marathon begint pas op 32K of later. Hierse, wijze woorden. Als., als he, ik ooit nog een marathon train, dan zal het meer zijn dan 36K, geloof me.
32K tegen een tempo van 6:20 lopen is blijkbaar NIET hetzelfde als een 42K tegen 5:30. Helemaal dus niet. 1 ding klopt van die trainings boek die ik gebruikt heb: er staat in dat je de eerste marathon 20’ moet bijtellen op je normale tijd. Ik had geschat vandaag te eindigen binnen de 4 uur, maar die 20’ is blijkbaar toch iets van waarheid aan.
Wat ik dan wel niet begrijp is de volgende opmerking van dat boekje “dat geld alleen maar voor de debuut marathon, nadien heb je genoeg ervaring om het wel binnen de vooropgestelde en getrainde tijd te doen.”
Hier heb ik toch wel wat problemen mee. Ten eerste, “voldoende ervaring”, en dat na 1 marathon? Dag Jan, zeg maar 10 zekers? En ten tweede, wat soort ervaring mag dat dan wel niet zijn? Ik heb men eerste gedaan vandaag, maar snap niet welke ervaring me nu 20 minuten sneller gaat maken. Enfin, hier zit een uitgeputte man. Met medaille, en daar is’t em toch om te doen he?

17:35 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

11-01-08

slapeloosheid

Heb de ganse nacht niet geslapen. Was verschillende keren de tel kwijt en moest altijd opnieuw beginnen. En ik denk dat ik het ga kunnen deze avond... alhoewel, echt zeker ben ik nog niet! Maar een mens moet er maar iets voor overhebben ook he, dus JA, ik ga het kunnen, maximum 2 glaasjes (nu inderdaad nog beslissen welke glaasjes en hoe vol die mogen zijn).

Kwam ik deze morgen op men bureau, wat blijkt: bureau weg.
Ja mooi he, was ik weer knal vergeten dat ik inderdaad nieuwe meubels krijg en intern verhuis. Zit nu dan maar even op een paar kartonnen dozen te tikkelen en ga seffes maar terug naar huis werken, na de meeting.

08:05 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

10-01-08

Saint Emilion Premier Grand Cru Classe A

Vandaag men laatste training voor de LPM gedaan, 8K a 5:50, AHR 80%.
Heb op de mizuno's gelopen zonder de speciale zolen en had men rechterkuit ingebonden met zelfklevende windels. Het ging beter, het ging beter, toch nog wel pijn, maar een klein beetje te doen zou ik zeggen. Maar die schoenen, das iets anders seg, dat loopt gelijk op wolken, ik ga ze zeker zondag aantrekken, zonder die speciale zolen, alhoewel ik ze maar een goei 25K heb ingelopen ga ik het toch riskeren. Enfin, ik denk niet dat ik iets riskeer, het zit gewoon perfect naar mijn gedacht.
En tja, ik ben ook maar een "werknemer", maar langs de ander kant ook werkgever voor een hoop mensen, en daarmee dat ik men identiteit niet direct ten toon leg, alles kan en zal tegen je gebruikt worden he. Dat ondervind je maar met schade en schande.
Heb nu op men 43 jaar ook al wel wat meegemaakt en ondervonden, maar moet zeggen dat ik wel op men plaats zit, t'is soms moeilijk, maar dan komen er wel weer andere periodes van relief. Daarnaast onstaat stress alleen als je zelf de zaak niet onder controle hebt, of niet verantwoordelijk bent voor je daden of failures, en ik heb het geluk om volledige verantwoordelijkheid te kunnen en mogen dragen, en heb ook alle middellen in handen om iets te behalen of te falen. Dus, effe doorbijten (niet altijd gemakkelijk maar ja) en dan lukt het wel weer.
Maar het doet enorm deugt om zoveel support en ondersteuning te ondervinden op men blog, vreemd eigenlijk, mensen die je niet kent, tenzij van wat kribbels op een pc. Goed te voelen dat er mensen zijn die andere willen helpen met hun ervaringen, zomaar, spontaan, zonder meer. Doet deugd. Hartelijk dank beste mensen voor al jullie steun!!
En nu ik hiermee bezig ben, nog even ook nog de autochaufeurs bedanken die vandaag op de weg opzettelijk ver rond mij rond reden, om te laten zien dat ze me in het halfduister gezien hadden en me een veilig gevoel willen geven. Er zijn dus nog mensen die iets verder denken dan alleen zichzelf.
En tja, voor diegene die naar Genk gaan, als't goed is hangt er bij mij nummer 124 op de borst, of daar ergens in de buurt. Vrouw en kinderen zullen niet te zien zijn, babyborrel van een vriendin, en begin maar, met een baby en een peuter daar 4 a 5 uur te supporteren met die mannen.
Rest mij nog 1 enorm groot probleem: morgen komen er een goeie vrienden op bezoek, en zoals gewoonlijk wordt er dan wel eens een flesje gekraakt, soms meer dan 1, en meestal nogal een beetje meer flessen. En heb ik nu juist een paar flessen gekocht die volgens mij enorm goed zijn, en klaar om "geoogst" te worden. En ze staan al op kamer temperatuur. Ik MOET me beperken tot maximum 2 glaasjes, anders wordt het een ramp, ik ken mezelf hierin toch al een beetje. Ik moet gewoon een grote jongen zijn en van het verleidelijke vocht afblijven, ik kan het, ik kan het.. Ik kan het gewoon, ja, ik kan het, max 2 glaasje, daar kan ik het bij houden, ik kan dat .. (nog 500 keer deze nacht herhalen en het lukt me mischien wel).
Volgende blog: na de marathon waarschijnlijk.

20:59 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: training |  Facebook |

De amateur

Gisteren een klein toerke gedaan, 8K, a 6:13 AHR 73% op de asics. En vandaag loop ik echt kreupel. Dat ding in men kuit, onderbeen, is erger geworden. Kloten van witvis noemt men dat hier bij ons in de buurt, moet naar't schijnt ook niet goed zijn (rare buurt he? ik heb het zelf nog niet geprobeerd trouwens). K'weet nog niet wat ik ga doen, ofwel dat vrijdag eens laten intapen en een toerke doen en zo eens zien hoe dat gaat en dan eventueel zondag zelf tapen, of gewoon er geen fluit van aantrekken en dan maar kreupel starten en mischien niet aankomen.
Voor de rest zie ik het bos niet meer door de bomen, nog nooit zoveel werk gehad, moet nog een pak reviews doen, nog 4 managers vinden en aannemen (zal blij zijn dat ik daar wat mee progress seg), nog een aantal dode lijken opkuisen, dan hebben we nog van die marathon meetings van 3 dagen remote (2 stuks komende maand), dan komen er nog een paar andere verantwoordelijkheden (en resources) bij waar ik echt niet zit op te wachten (zeg maar gerus: meer werk). En verlof pakken maakt alles gewoon maar erger, want dan blijft alles liggen en als je terug komt is het een boemerang met full-speed die je "te laat" hebt gezien dan. Dus in het verlof (2 dagen over het laatste 1/2 jaar) is het nog steeds telefoontje en pc'tje aan de lijn om het boemerang effect te vermijden.
Nog een maand of 2 denk ik, en dan zal het wel wat beteren. Dan ga ik gewoon een week verlof nemen zonder connectie om mijne hof klaar te maken tegen de zomer. Weer of geen weer.
Allee, ik wil maar zeggen dat zondag ik niet in perfectie conditie/omstandingheden ga starten vrees ik. Maar dan nog: wie doet dat wel? Iedereen zal wel een probleemke links of rechts hebben, een pijntje hier of daar, ik vraag me af hoe amateurs zoals wij, allee, ik zal maar voor mezelf spreken, Ik dus, in perfecte vorm kunnen starten, aangezien ons trainingsschema afhankelijk is van ons werk, van ziektes, blessures etc en daarbij hebben we niet de 300% aandacht van een X koppig begeleidings team met medische mensen, experts in trainings etc. Dat is een echte challenge denk ik om menskens zoals wij in top vorm aan een wedstrijd te krijgen. <hier heb ik 2 bladzijden bedenkingen hierover gedelete, ik was aan't zagen>.
Allee mensen, ik kan tellen 1, 2, 3, 4 en wens je een jaartje vol plezier!

07:26 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: training |  Facebook |

07-01-08

Predictor op 4K

Gisteren ipv 20K 14K gedaan a 6:19, AHR 74%. Ik heb het opzettelijk ingekort en trager gelopen, daar 1 week voor de wedstrijd ik 20K nogal redelijk veel vind. Voor de rest van de week staat er nog een 9K, 6K en 3K op programma, ik weet niet of ik nog 3 sessies loop; ik heb liever 2 sessies van ongeveer een uurtje.
De test met de nieuwe schoenen viel erg mee. De eerste K keek ik constant naar men suunto, ik dacht dat men footpod complete de mist inging en opnieuw moest gecalibreerd worden. Normaal gezien moet dat zeker gebeuren op nieuwe schoenen. Ik liep ongeveer 5:00 en het was alsof ik aan het wandelen was. Na ongeveer de helft van het parcour ging het al iets minder vlot, wind op kop, en de vorm was al een beetje aan't zakken. Toen begon ik te denken dat het met de calibratie toch nog niet zo slecht was. Blijkt dat op de 14K, de footpod 200m te veel heeft aangegeven, dat stel ik wel bij.
Maar het ging vlot moet ik zeggen op de nieuwe schoenen, zelfs met de speciale zolen, geen enkele last gehad. Ik zou hiermee de wedstrijd kunnen lopen, zeker weten. Of ik het ga doen, das nog een ander vraag, mischien toch beter op safe spelen en de empires aantrekken.

Maar ondertussen weet ik waar ik dus WEL goed in  ben. Spijtig genoeg heb ik zo nog geen wedstrijden gezien. Het zou dus zoiets zijn als "4K tegen Marathon snelheid". Bhaaa, da klinkt toch goed he?? Niet?? Er zit toch het woord marathon in, dat lokt toch aan he? En dan "snelheid", komen toch veel mensen op af, zou niet? En ik ben er goed in, echt, ik kan dat perfect, en daar moet ik maar 1 dag voor uitrusten. En voor de rest, veel LSD's, traag; perfect toch? Ik zou dan wel de uitslag zo inrichten, dat degene die het best zijn marathon tempo benaderd (op voorhand op te geven natuurlijk) de wedstrijd wint, niet noodzakelijk de eerste die aankomt. Klinkt nog beter niet?? Ah ja, en dan kan je natuurlijk tegen je vrienden zeggen dat je weer een marathon wedstrijd gelopen hebt he, en dan zou je nog niet veel liegen ook niet!
En nu we dan toch bezig zijn, ik ben van plan om een spagethie koker te fabriceren. Het zou eruit zien als een ronde koker, zoiets waar je je koffie pads insteekt. Voordeel zou zijn, weinig water indoen dus energie zuinig, rap klaar en transporteerbaar (kan dat zelfs op de 12V van de auto laten werken). Ik kan er ook nog een vergiet inbouwen, dat is geen enkel probleem, of mischien moet ik dat als optie houden. Frietten bakken zou echter niet kunnen.
Dus, als je naar die "4K tegen Marathon snelheid" wedstrijden komt, dan kan je gerust vlak ervoor nog wat spagethi afkoken, of vlak erna, of zelfs onderweg, zoals je wil.
En als ik dat nu zo een beetje organizeer doorheen het land, her en der, een jaartje of 2 zo van die wedstrijden, volgens mij moet ik dan "binnen" zijn. Ook mede door de verkoop van die kokers he, die ik dan terplaatse zou aanbieden tegen gunstige tarieven. Denkte niet? En als ik dan "binnen" ben, dan kunnen we de wedstrijden "indoor" houden he, moeten we niet meer in het veranderlijke belgische weer lopen.
Investeerders, kom gerust af he, hou je niet tegen. Ben ook nog opzoek naar een goede sponsor, mag van sportschoenen zijn of spagethie, maakt niet veel uit, zolang het maar geen zwangerschaps voorspellers zijn, want dan denken de mensen dat ze 4K met de fiets mogen doen.

06:59 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) | Tags: suunto, schoenen |  Facebook |

05-01-08

De expert

Daarnet nog een nieuw paar schoenen gekocht bij Ren-sport in Tessenderlo: mizuno wave rider 11.
Eerst men uitleg gedaan van mijn bijna 2 jaar met blessures en foute loopschoenen, men perikelen met de zolen van CEBES, het verschil met de asics en de sauconies, de huidige pijn aan men kuiten door de asics...
En dan kwam de man aan het woord, wel wel wel. Ik moet zeggen, ik heb nog nooit ergens anders zo een deftige uitleg gekregen over hoe dat die schoenen verschillend zijn, hoe het komt dat ik met sauconies niet juist zit, en blijkbaar met de empires of asics ook nog niet (kuit problemen...), hoe bepaalde dingen werken, waarom antiepronatie schoenen kunnen goed zijn maar soms ook weer niet. Wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken qua concept, opbouw en onderliggende ideeen om bepaalde dingen te verhelpen etc.
Een rasechte Expert aan het woord, met de hoofdletter E.
De man (Mark dacht ik) loopt zelf ook marathons en verder, traint 13 dagen op 14, doet 150 en meer km per week, en hij kent zijn business. Verhelderend, om zo iemand te horen praten. Gratis nog wat handige tips meegekregen ivm kledij voor de marathon (toch ook nog maar een andere onderbroek meegebracht voor die wrijvingswonde wat te sussen en de volgende te vermijden). Iemand die weet wat de gevolgen zijn van bepaalde materialen of constructies voor bepaalde mensen, wat werkt, wat niet, iemand met pakken ervaring die het wil delen! Wel wel wel, ik ben echt onder de indruk (en dat gebeurt niet veel meer de laatste tijd hoor!).
Volgens deze man zou ik dus perfect op de mizuno's kunnen lopen. Ik heb het een beetje geprobeerd, zelf met de cebes zolen erin (natuurlijk kent hij die prof van het CEBES in de VUB ook, en de manier waarop die werkt) en kan al wel dit zeggen: met de asics moet ik de zolen eruit laten, dat is te pijnlijk, met de mizunos, geen probleem (zie mijn blog van de 32K). Op de camera zag alles er ook perfect uit qua landing en afzet, en ik voelde ook dat de schoenen heel goed zaten en liepen. Nota: deze wave riders 11 zijn neutrale schoenen die toch kleine over of onder pronaties kunnen opvangen.
Maar, de proof is in the pudding, zegt men wel he, dus morgen ga ik voor de laatste keer voor de marathon een LSD doen van 20K en dat ga ik op deze nieuwe schoenen proberen. Ben eens benieuwd. Ik wil nu wel geen reclame maken hoor, maar als je iets wil weten over schoenen, kledij of aanverwante toestanden: voor mij is er nog maar 1 adres hiervoor: ren-sport in Tessenderlo. Wel de juiste persoon te pakken krijgen he, zoals altijd...
Nog een gouden tip: pas op voor die verlichtingspaal als je terug weg rijd. Ik had em niet gezien, mijn auto piepte natuurlijk te laat (wreed handig zo'n nergenstegenrijdenachteruitrijpiepding), en de paal liet het gewoon gebeuren. Eugh ja, hij staat er nog hoor, dus nog altijd oppassen!

14:53 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: schoenen, zolen |  Facebook |

04-01-08

Piet Piraat!

Deze morgen in plaats van te werken dan maar de uitgestelde 3*4K a marathon tempo gedaan. Eerst een beetje gewerkt tot het voldoende licht was (half negen, stel je voor seg!) en dan eraan begonnen, 30% beton, de rest grind of onverhard.
Eerste 4K gingen goed, op tempo 22.09 voor 4K. Daarna 2k uitgelopen ipv gerust a 6:20, en terug 4k op tempo. Ik had met dit tweede interval toch wel wat problemen want ik kon men tempo niet schatten. Er zat wat vals plat in, en men kilometrik ging van jut naar jaar, ik kon er geen staat op maken!! Straf seg. Na contole blijkt dat ik 23.06 gedaan heb, iets te traag feitelijk, maar toch in de buurt. Daarna 2k5 tempo terug laten zakken tot 6:15 of zoiets en een 200m gewandeld, een dikke berg op. Laatste 4K terug tegen het vooropgestelde tempo, 22:09. In de laatste 4K vond ik wat het probleem was met men kilometric. Ik hef blijkbaar men pootjes niet genoeg op, ben blijkbaar een erg zuinige loper, maar hierdoor geraakt die footpod een beetje van de kook. Afstanden, gemiddelden etc zijn wel exact, alleen de instant speed was niet juist. Door men poten een beetje hoger te heffen (echt niet veel hoor) gaf hij wel de juiste instant speed aan. Voila, weer iets bijgeleerd.
Ik heb nog wel wat last van men rechteronderbeen. Heb zo eens liggen zoeken op tinternet en blijkbaar kunnen er kleine spiertjes zijn die niet voldoende meegroeien of wat gekwetst kunnen zijn of zoiets. Ik vermoed dat het zoiets is, ene invormtinneke weet er blijkbaar alles van. Afwachten en het beste hopen he.

En dan, op de laatste 20 meter voor men huis. Ik zag em komen he, een oud, krakkemikkig autooke, vooraan rechts van mij een klak, daarnaast een purpere bol. Ik had het moeten weten he, dat signaleert dus echt gevaar als je zoiets op de weg ziet!!
Het is nu wel geen autosnelweg bij ons, maar 2 auto's kunnen gemakkelijk passeren, dus dat was het probleem niet. Ik loop dan al uiterst links van de weg zodat ik de tegenliggers beter zie komen, maar wat die oude knar in zijn hoofd had weet ik niet, hij reed bijna letterlijk de schoenen van men voeten!!
Geen cm week hij uit naar het midden, integendeel, nog een beetje verder langs de kant van de weg rijden. Ik moest gewoon in de kant springen anders had die ouwe zot mij gewoon overhoop gereden, zonder pardon. T'is gewoon niet te geloven zoiets. Ik weet wel dat er een bepaalde oude garde is die lopers maar iets vies vind, vroeger moesten zij tevoet naar de Walen gaan om bieten te steken, en ze kunnen het blijkbaar niet snappen dat ondertussen de wereld is vooruit gegaan en er mensen zijn die nu voor het plezier lopen of wandelen. Maar dat die dan maar gewoon omver gereden moeten worden is mij toch nog een beetje te gortig hoor. Enfin, ik lig er niet meer van wakker, er is niks gebeurd en het is weeral bijna weekend he mensen! Ah, nog goe nieuws, en ook nog minder goed nieuws. Het goeie: gewicht 87k5 momenteel, das 2kg lichter dan een paar dagen terug (oei, nu heb ik men schandalen prijs gegeven). Goe he! Het slechte: ik zal nog minstens 1 marathon moeten doen na de LPM dit jaar, want de 79kg ga ik komende week niet halen. Tenzij die ouwde kloon met zijn klak en zijne purpere bol een been van mij der had afgereden, maar ja, hoe moet ik dan een marathon lopen he?! Of telt een halve marathon dan voor een hele, met 1 been?

12:25 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: training, suunto |  Facebook |

02-01-08

helderziendheid

Vandaag stond een 3*4K a 5:30 op het programma, marathon tempo. Ben naar de finse piste getrokken, een rondje warm gelopen en eraan begonnen. De eerst 4K heb ik gedaan, daarna wat gerust en nog 1K tegen het tempo 5:27 en dan heb ik er de brui aangegeven. Pijn in men rechterkuit, koud, en vooral het loopt ongelooflijk slecht op die bevroren finse piste, ik kan er geen tempo houden. Ik erger me er toch wat aan, ofwel is ze zeiknat en loopt het van geen meter, ofwel is ze bevroren en breek je er half je poten op zoals vandaag. Foert, men goesting was over en liever stoppen dan me kapot te beulen en men poten om te slaan of te breken.
Dan doe ik morgen maar nog eens een poging, op de weg. Hopelijk heb ik een beetje geluk met het werk zodat ik morgen op tijd kan stoppen en de weg kan oplopen voor die nog 2 of 3 keer 4K.
Ik heb het daarnet aangedurfd om op de weegschaal te staan en moet zeggen dat ik er al spijt van heb, ik ga dat de eerste week niet meer doen Huilen.
Toen ik vanonder de douche kwam had ik een sms van het vrouwke: "t'eten staat in de micro!" en ik dacht bij mezelf "t'is niet waar he! toch geen eten! ik wil niet eten!. Maar vrouwen, onderschat ze niet he, wat stond er in de micro?? Een lekker gezonde, calorie arme koude schotel!! njam njam, kan geen kwaad he!  Allee vrouwke, winkel jij nog maar even lekker door zanne, ge hebt het verdient!

 

17:51 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-01-08

Floep!

Vandaag 6k en een sik gedaan volgens planning a 6:19, AHR 75%. Exact.
Ik liep blijkbaar automatisch iets trager dan gewoonlijk, waarschijnlijk  daar men kuiten nog wat stijf waren van de 32K van zondag. Maar goed zo, het was perfect volgens de training.
En sorry beste mensen voor die vervelende pop-ups als je op men weblog komt. Nooit last van gehad en plotseling, FLOEP, daar zijn ze. Geen idee waar dat vandaan komt en waarom dat nu plotseling zo is. Blijkbaar blokkeert men pop-up blokker niet alles en hier en daar komt er nog zo een reclame ding door. Ik hoop dat het je niet teveel stoort.
Plannen en beste voornemens voor het komende jaar? Hmm, ik weet het niet, ik zou daar eens wat beter moeten over nadenken mischien. 2 jaar geleden heb ik zo in een bui gezegd dat ik "de" marathon  zou lopen, en daarmee bedoelde ik dan tussen Marathon en Athene, en zoals het er nu uitziet, gaat dat er nog wel van komen. Hopelijk dit jaar, maar mischien omwille van familiale omstandigheden eventueel volgend jaar. Maar wat dan met deze jaarovergang, geen "eisen" aan mezelf? Awel, ik zal dan maar eens iets zeggen he. Ik stel het volgende voor: ik loop dit jaar nog, jawel beste mensen jawel dit jaar, de 42K onder de 80K. hehe.
Dat wil dus zeggen dat ik ongeveer 6 a 7 a 8 (afhandelijk van de tijd van de dag en de week) kilogram moet afvallen.  Meestal geef ik mezelf de start op 1 Feb, daar die Januari maand toch altijd een ge-drink en ge-eet van jut naar jaar is, maar ik beloof mezelf plechtig dat ik morgen eraan begin. Af een toe een kleine slipper calculeer ik dan maar mee, dat zal de kern van de zaak niet raken, maar we gaan er nu eindelijk eens voor gaan! Tenna, t'staat op papier, ik kan er niet meer onderuit. Het world wide web is men getuige.
Sh%t, ik krijg precies al spijt als ik hier die koffiekoeken zie liggen se.. slik.
Eten in mond

18:25 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: training |  Facebook |