01-02-08

Meneer Doktoor Strever

(-ke), voor de vrienden.
De man met de hamer, en hij heeft geklopt. Meneer doktoor was niet echt tevreden met de botscan, t'is te zeggen, met de commentaren die erbij stonden. Even vertalen in het aub "Wa is me godmilja... da toch voor een geloot seg, die lappe da na godmil toch wel elkes kiejer he! Niks zaade doar mee, die kunne naa is niks zegge se!! Altaad tteulfde, tkan da zaan, kan ok da zaan, moar ok iet annes. In ziekenhuis <pieeeeeeeep>, awel doawere zegge ze teminste wattattet is!". Hmmm.

Enfin, de man is ook naar't school geweest en heeft dat zo nog eens bezien en ik heb hem nog wat uitleg gegeven over wanneer ik da voelde etc. Zijn belsuit "Een genezende stress fractuur". Ziede se! haddeket niet gezegd!!
Hij begon zo al wa na te denken over de straf en als ik zoiets zie speel ik meestal een psychologisch spelleke: verwachtingen zetten. Toen hij zo wat nadacht keek ik zo een beetje scheef naar't plafond en zij zo "Ge gaa me toch nie zegge dak geen 2 weken mag lopen he???", voila, verwachtingen gezet. Zijn gezicht veranderde al wa, en toen zij hij mij "3 weken effectief, en 3 maand voorwaardelijk".
Dus 3 weken niet lopen en dan de zaak bekijken, maar het kan tot 3 maand duren (wel wel wel, ik heb onlangs nog met een juffrouwke gedachten gewisseld hierover).  Ik moet wel van die dingens doen, da kan hoe noemt dat, orbitrakken of zo? Lopen zonder van de grond te komen. Is wel zo leuk niet, maar alee, ik zal eens naar de Heracles gaan (men vroegere ijzerzaal ten tijden van men bodybuilding periode) en daar op zo een machien me gaan moe maken. Op mijn vraag of ik ook mag inlineskaten kreeg ik een Ja. Kunt da vergelijken met een enkelarmband denk ik he!
Maar dan vertelde ik hem dat ik feitelijk eigenlijk niet voor die stressfratuur gekomen was, maar voor da ander pijntje in men Rkuit. Bon, nog even op de tafel, hij voelt eens goed en het besluit is dat door de LPM er een paar pezen overbelast zijn in de kuit, daardoor komt daar water achter, dat drukt op zenuwen en dat geeft die steken en een zowat doof gevoel in men 2 grootste van de kleinste tenen (soms). 9 beurten kinesist daarvoor en een goe pak onstekingsremmers en Traumeel. Die spuitjes calciamic of zo, dat zou volgens hem niet echt helpen bij mij, gelukkig maar, dan moest ik elk dag tot bij invormtinne rijden vrees ik, die is daar ondertussen wel specialiste in.
Voila, al bij al valt da nog mee.
Conclusie voor mij is de voorbereiding op verkeerde schoenen gedaan en een overbelasting op de lpm. Geleerd voor de volgende, maar dat zal niet Antwerpen zijn. Ik zal maar iets anders uitzoeken, een maandje later of zo denk ik. Voila, en nu ga ik nog wat rusten, want sinds gisteren heb ik ook nog een dikke griep, feitelijk is dat niet erg, ik mag toch niet lopen nu!

08:50 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oei ai Streverke, da's nie goed hé. Goed laten rusten zeker en hopen maar dat je rap weer beter bent! Ik duim!!

Gepost door: Ruthje | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.