14-02-08

Wettelijke zelfverdediging

Het kan me niet meer schelen, stress of geen stress. Straks, als ik niet te laat thuis ben, dan ga ik een toerke lopen. Ofwel zal het morgenvroeg worden, het is nogal redelijk druk vandaag. Ik weet zelfs niet hoe ik nog een valentijn kado moet versieren, ik vrees dat ik men secretaresse op pad moet sturen vooralleer alle winkels gesloten zijn. Niet echt supper dedicated van mij, ik weet het, maar ja, ik ben ook maar een mens met 2 handen en 2 kinderen he.
Ondertussen ben ik al een paar keer naar de kinisist geweest voor die geblokkeerde zenuw in de kuit en dat ziet er goed uit. Dat stress gedoe moet zich dan ook maar kalm houden; ik moet dat ook dikwijls doen, alhoewel niet altijd gemakkelijk.
Het kan gewoon niet meer langer zo, ik eet alleen nog konijneporties en als ik niks doe dan val ik zelfs niet af maar kom ik bij! Dus, lopen men vrienden, lopen. Men koorts is ondertussen ook weg (het was een sinisitus of zoiets, nog nooit van men leven eerder gehad!) dus ik kan er tegen aan.
Eerst een toerke van een 5K of zo, of 9, om te proberen en als het zonder pijn gaat, dan ben ik terug vertrokken op zaterdag of zondag. Tarara met al die blessures, ik loop nu al 4 weken niet meer (buiten 2 kleine trainingen) dus het is tijd om mezelf genezen te verklaren. Na. Het streverke in mij heeft gesproken.
Voor de dierenliefhebbers: het konijn zit nog niet in de pot of in de diepvries. Het loopt rustig op de gazon tijdens warmere dagen. Spijtig genoeg heb ik wel een moord moeten plegen van't weekend. Feitelijk was ik gevraagd om op te treden als huurmoordenaar. Wat was er aan de hand? Ons konijn had ook een stressfractuur aan zijn voorpoten door altijd over die molshopen te springen. Na een onderzoek bleek dat het beestje van al die bergen te beklimmen een vergroot hart had gekregen en 2 stressfacturen had. Dit was blijkbaar niet langer tollereerbaar voor de rest van de familie en mede hierdoor werk ik opgeroepen (gedwongen) om men taak als huurmoordenaar op te nemen.
Na beraad, planning en 2 dagen spionage, heb ik dan een paar molleklemmen uitgezet op het gazon en 1 dag later is de dader van alle bergen zand in ons gazon dan op een redelijke humane manier vermoord.
Ik heb het lichaam "laten verdwijnen" zodat er geen traces zijn die naar mij kunnen leiden (ps. hij ligt op de mesthoop).
Spijtig, hij zag er voor de rest nog goed uit vond ik, een beetje zielig zelfs, zo morsdood.
Maar ja, het leven van een papa/huurmoordenaar gaat niet altijd over effen paden, en zo nu en dan moet een man doen wat hij moet doen, al is het een moord plegen op een blinde. Hiermee betuig ik dan ook men spijt dat ik een voor de rest onschuldige heb vermoord. Enig tegenargument is dat het ofwel hij, ofwel ik was, en dan is de keuze vrij simpel. Ik pleit dus voor wettelijke zelfverdediging.

08:02 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wettelijke zelfverdediging???
Dat beestje heeft niets gedaan, het was waarschijnlijk zelfs nooit bovengronds geweest, laat staan dat het jou zou aanvallen.

Gepost door: Marc | 14-02-08

Het was hij of ik, dus daarom beroep ik op wettelijke zelfverdediging. Als ik hem niet had omgelegd, was ik er zelf aan geweest.... ofwel head ik 14 dagen geen eten gekregen, en dat overleeft men ook niet.

Gepost door: streverke | 14-02-08

De commentaren zijn gesloten.