15-02-08

intensive care

Daarnet men eerste tripje gedaan sinds 21/Jan.  Een dikke 6k tegen 5.45, AHR (Jawel!) 90%.
Ongelooflijk, hartslag op 90% tegen 183 bpm. Max hartslag was 195.
Whaaaaw. Waar is men conditie? Weg!! Foetsie!!
Moet zeggen dat het niet al te veel tegenviel, niet dat ik buiten adem was of zo.  Heb constant dezelfde snelheid gelopen, maar ik moet zeggen dat ik toch blij was dat ik terug thuis was. Pffffiieeewwww, ik heb veel schade in te halen denk ik. Dat is dus het resultaat van een maand niet te lopen (buiten 2 keer 5K), en 2 weken koorts waardoor ik niks anders heb gedaan.
Ben eens benieuwd hoe lang dat duurt eer ik terug op ritme ben.
De blessures? Dat kuitprobleem met die geknelde zenuw is weg, totaal geen last van gehad. Die stressfractuur? Ik voelde zo nu en dan wel waar ze zat, maar geen enkele keer deed het pijn, gewoon een beetje voelen dat er iets is geweest. En dan alleen nog op beton, op onverhard voelde ik niks.
Ik denk dat dat een teken is dat ik rustig aan terug mag beginnen lopen?  Morgen of zondag ga ik terug dit toereke doen, kalm er terug in komen, maar dan mischien iets trager zodat men harslag wat lager ligt.
Of zou dat kunnen komen van die fles wijn van gisteren avond? Als ik heeeel eerlijk ben, dan denk ik feitelijk eigenlijk dat het er voor een groot stuk mee te maken heeft. Ik kon deze morgen dan ook bijna niet uit men bed. Tja, we moesten de geslaagde moord gisterenavond nog vieren he, en dat met de fles die ik gekregen had op valentijn, daar komen brokken van...
Bon, ik ga even op intensive care liggen om te bekomen nu!

11:36 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (2) | Tags: training |  Facebook |

Commentaren

welkom terug in de loopwereld hopelijk blijf je nu een tijdje gespaard van blesures en ziektes

Gepost door: Wim Geerts | 15-02-08

Hoi, ik heb een vraagje
Ik lees hier iets over een kuitprobleem en een geknelde zenuw .
Hoe voelde dat aan?

In september 2010 bij het intervaltrainen een kuitprobleem opgelopen. (wat het juist was weet ik niet, maar ik denk eerder een kramp)

In januari, na 3 maanden rust terug herbegonnen met lopen.
Eerst rustig 4 km en na 4 weken 2 maal per week 10 km (1 uur) zonder problemen.
Gisteren stond ik weer stil. Beginnende speldenprikken in diezelfde kuit. Ik ben direct gestopt en terug naar huis gewandeld. Thuis me aan de PC gezet en na een half uurtje was mijn kuit helemaal verkrampt.
In 2003 heb ik ongeveer het zelfde gehad ook in die kuit en ben toen magnesium beginnen nemen.
Groetjes
Gerrit

Gepost door: gerrit | 04-02-11

De commentaren zijn gesloten.