16-02-08

bruin zonder bank

Vandaag het zelfde toerke gedaan als gisteren maar dan iets rustiger.  6K12 a 6:15, AHR 86%, nog altijd veel te hoog, maar toch al iets milder dan gisteren. Het is dus erg gesteld met de conditie. Stressfractuur?: niks van gevoeld behalve de laatste 500 meter een klein gevoel van der is iets.
Vandaag ben ik er ook in geslaagd om men fitness apparaat in elkander te steken. Nu heb ik wel geen 2 linkerhanden, maar het was toch een echte puzzel. De eerste keer liet ik een catrolleke gewoon op de grond vallen en pats boem, in frut vaneen noemen ze dat hier. Niet meer te krijgen natuurlijk en dan maar eentje laten na-maken op een draaibank door een van men vrienden. Dat is ondertussen al meer dan een half jaar geleden en nu is het er eindelijk van gekomen. Alles werkt precies nog naar behoren ook, het komt nog goed hier ten huize Streverke.
Ook de zonnebank heeft nieuwe lampen die van katoen geven, nu nog een saunake plaatsen en onze moe maken/bruin worden/relax kelder is af (allee, tis te zeggen, eerst moet ik de wanden nog volledig met hout afwerken). Feitelijk is dat nog een verhaal appart, die zonnebank lampen. De verkoper met grote woorden, Oh, die kan je in elke auto meenemen, ik heb er gisteren nog 25 in een minike gestoken. Ik dacht bij mezelf, tja, da miniekes verhaal heb ik al van meerdere verkopers gehoord, daar krijgt ge blijkbaar erg veel in. Nu met 2 kinderzitjes, 2 klein mannen en een vrouw moet ge maar eens proberen om 25 lampen of zoiets van 180cm in je auto te krijgen. Een half uur heb ik liggen sukkelen in't midden van de stad, maar uiteindelijk lukte het. Na 100 keren in- en uit de auto is het wel een show geweest. Er was er zelfs eentje die blijkbaar niks te doen had, want hij bleef gewoon een paar meter verder tegen een huis hangen om zo al half lachend te kijken wat ik nu weer ging proberen.
Ik had potverdrie ook beter een minieke gekocht ipv nen grote auto, dan was het in een wip en een vloek geflikt blijkbaar.
En onze kleine man van 3 jaar weet het ondertussen ook "Op de zonder bank word je niet wit maar bruin, want de bank is zelf al wit en dan kant ge niet meer wit worden, zelf".

19:14 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.