19-02-08

benzine in de wijn

Gisterenavond nog steeds het zelfde toerke gedaan, 6keneensik, AHR 85%, 6:00. Het zal precies van lange duur zijn, de conditionele heropbouw. Zucht.
Ik denk dat ik toch maar een tijdje terug op de finse piste zal gaan lopen, wel niet zo interessant, maar ik moet toch oppassen met die stressfractuur precies. Alhoewel ik geen pijn heb terwijl ik loop, is er toch nog een zwelling en het is toch een beetje pijnlijk als ik daar op duw. Een beetje voorzichtiger aan doen denk ik.
Ondertussen heb ik wel een groot probleem. Ik tank steeds bij hetzelfde tankstation, en daar worden je liters benzine op een kaart geschreven die je hebt getankt. Men kaart is vol, en ik heb een goei 2000 liters. Maar nu moet ik dus gaan kiezen tussen een broodrooster, een mixer een snijmachine of een croque-toestel. Ik zou ook kunnen opteren voor 6 flessen rode wijn en een keukenhanddoek.
Ik weet het echt niet. Deze beslissing is veel te moeilijk voor mij.

07:11 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

voorzichtig Je zal het waarschijnlijk niet zo graag horen, maar volgens mij rust je beter nog wat langer met een blessure als een stressfractuur. Als er na het lopen nog altijd een zwelling en pijn is.... En wat de keuze betreft: i kzou zwaar gaan onderhandelen zodat ik minstens twee prijzen meekrijg naar huis. Maar welke dan??? ;-)

Gepost door: Julie | 19-02-08

Zonder twijfel! Den Bruudruuster (en ZEKER geen 6 flessen wat-ze-daar-wijn-noemen)

Gepost door: Wim | 19-02-08

De commentaren zijn gesloten.