25-02-08

Huurmoord Deel II

Vandaag dan op de finse piste een toerke gedaan van 5K. Ik bespaar de details, maar t'ligt in de orde grote van verleden trainingen. Niet om over naar huis, of op een blog, te schrijven.
Pootje goed ingetaped en heb tot nu toe geen enkele last.
Vrijdag zag ik dat toch niet zitten met die inline skates, zaterdag en zondag, awel, al sla je me dood, ik weet niet meer wat ik toen gedaan heb. In ieder geval ligt het niet aan de wijn, want als ik de lege flessen hier zie staan is er de laatste dagen geen bijgekomen. Stress fenomenen zeker....
Maar spijtig genoeg heb ik nu een ander probleem... Herrinner je nog de moord op de gazonkiller? Wel, hij is terug!!!! Cool 
Nu, t'is te zeggen, hij zelf niet, want het lijk ligt nog steeds op men composthoop. Waarschijnlijk is het familie van hem die em komt wreken, of mischien wel zijn weduwe. Ik hoop in ieder geval dat hij geen groot gezin had, anders moet ik seffes nog zegeltjes van de BVGrooteGezinnen of zoiets gaan uitdelen bij elke moord.
In ieder geval, de moord is weederom uitbesteed door men vrouw, en pineut hier mag ze uitvoeren.  De prijs voor zulk een moord: een contente vrouw. En zeg nu eerlijk, daar doet een man toch wel iets voor he, voor zulk een prijs! Mannen!! hej!! nie zwansen he, gijle allemaal hoor, ikke niet alleen!!!

16:00 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

'k heb er hier ook ene rond kruipen :-(

Gepost door: Wim Geerts | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.