28-02-08

Artur is vermoord

Gisteren een loopje gedaan van 4K, 79% AHR, 6.25. Erg, conditie om zeep Schreeuwen
Nog even terugkomen op de huurmoord. Artur, zo noem ik de betrokkene, had nog meerdere hoopjes op het gazon gemaakt, het zag er echt niet meer uit. Voor de eerste geplande moord had ik al opzoek werk vericht naar de familie van Artur en had toen opgestoken dat ze graag wormen eten en ook zo blind zijn als een mol. Tja, een huurmoordenaar moet zijn slachtoffers kennen he. Nu had ik wel een enorm probleem, want door die aantallen hoopjes en het bepert aantal moordwapens ter beschikking moest ik een bepaalde keuze maken. En hoe redeneert dan een streverje met de berperkte kennis van zaken? Wel als volgt.
Ten eerste, Artur eet graag wormen, en hij stamt af van wilde dieren. Jawel, wild, als je me niet geloofd kom maar eens kijken hoe wild men tuin er tegenwoordig uitziet. Wel, bij wilde dieren is het nog altijd eten of gegeten worden, dus dat geld ook voor Artur, maw, eten is een lokmiddel!! Aha!
Nu, spijtig genoeg had ik geen mandje met wormen ter beschikking, dus dan maar op zoek naar alternatieven. Streverke naar de paterkes van tongerlo om te vragen of ze kleine wegwijzerkes in braile konden maken waar op staat "Hot-Worm". In princiepe zou dit kunnen zeiden ze, maar toen vroegen ze waarom dat moest dienen. Toen ik zij dat het vooral was om een geplande moord te vereenvoudigen haakte ze af. Nu ja, streverke is streverke niet als hij geen 10 andere alternatieven heeft. Even gepolst bij men Poolse kennissenkring en jawel, die konden daar voor zorgen (eugh, voor wat kunnen die feitelijk niet zorgen??) !! S'anderendaag had ik al 15 mini wegwijzekers in men handen, made in Poland, met daarom "Hot-Worm" in braille schrift.
Awel, gijlie lacht he? Awel, ikke niet. Deze morgen was Artur niet meer, de moord is uitgevoerd. Men plan heeft gewerkt.
Maar waarom noem ik hem nu Artur? Wel, kijk, er is 1 zaak die ik over het hoofd had gezien, en feitelijk was er al wel een indicatie maar ik had dat niet opgemerkt. De eerste mol, wel die had een dikke pelse jas aan, en Artur ook. Dat duid erop dat ze van koudere regionen komen.
Maar wat ik vergeten was was het feit dat die wegwijzerkes in Polen gemaakt zijn, en dat er daar dus "hot-worm" in het Pools op staat (pools-braille wel te verstaan), dat was ik dus vergeten! Nu, blijkbaar heeft Artur het TOCH wel kunnen lezen en begrijpen, want hij is naar het juiste hoopje gegaan om aldaar te sneuvelen. Mijn conclusie is dus dat ik een Poolse famillie mollen heb in men gazon. Omdat de meeste polen Artur noemen, denk ik dat ik er niet ver zal naast zitten.

07:21 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

waarschijnlijk uwen hof laten aanleggen in het zwart, door Polen, ....

Gepost door: marc devloo | 28-02-08

De commentaren zijn gesloten.