28-02-08

Artur is vermoord

Gisteren een loopje gedaan van 4K, 79% AHR, 6.25. Erg, conditie om zeep Schreeuwen
Nog even terugkomen op de huurmoord. Artur, zo noem ik de betrokkene, had nog meerdere hoopjes op het gazon gemaakt, het zag er echt niet meer uit. Voor de eerste geplande moord had ik al opzoek werk vericht naar de familie van Artur en had toen opgestoken dat ze graag wormen eten en ook zo blind zijn als een mol. Tja, een huurmoordenaar moet zijn slachtoffers kennen he. Nu had ik wel een enorm probleem, want door die aantallen hoopjes en het bepert aantal moordwapens ter beschikking moest ik een bepaalde keuze maken. En hoe redeneert dan een streverje met de berperkte kennis van zaken? Wel als volgt.
Ten eerste, Artur eet graag wormen, en hij stamt af van wilde dieren. Jawel, wild, als je me niet geloofd kom maar eens kijken hoe wild men tuin er tegenwoordig uitziet. Wel, bij wilde dieren is het nog altijd eten of gegeten worden, dus dat geld ook voor Artur, maw, eten is een lokmiddel!! Aha!
Nu, spijtig genoeg had ik geen mandje met wormen ter beschikking, dus dan maar op zoek naar alternatieven. Streverke naar de paterkes van tongerlo om te vragen of ze kleine wegwijzerkes in braile konden maken waar op staat "Hot-Worm". In princiepe zou dit kunnen zeiden ze, maar toen vroegen ze waarom dat moest dienen. Toen ik zij dat het vooral was om een geplande moord te vereenvoudigen haakte ze af. Nu ja, streverke is streverke niet als hij geen 10 andere alternatieven heeft. Even gepolst bij men Poolse kennissenkring en jawel, die konden daar voor zorgen (eugh, voor wat kunnen die feitelijk niet zorgen??) !! S'anderendaag had ik al 15 mini wegwijzekers in men handen, made in Poland, met daarom "Hot-Worm" in braille schrift.
Awel, gijlie lacht he? Awel, ikke niet. Deze morgen was Artur niet meer, de moord is uitgevoerd. Men plan heeft gewerkt.
Maar waarom noem ik hem nu Artur? Wel, kijk, er is 1 zaak die ik over het hoofd had gezien, en feitelijk was er al wel een indicatie maar ik had dat niet opgemerkt. De eerste mol, wel die had een dikke pelse jas aan, en Artur ook. Dat duid erop dat ze van koudere regionen komen.
Maar wat ik vergeten was was het feit dat die wegwijzerkes in Polen gemaakt zijn, en dat er daar dus "hot-worm" in het Pools op staat (pools-braille wel te verstaan), dat was ik dus vergeten! Nu, blijkbaar heeft Artur het TOCH wel kunnen lezen en begrijpen, want hij is naar het juiste hoopje gegaan om aldaar te sneuvelen. Mijn conclusie is dus dat ik een Poolse famillie mollen heb in men gazon. Omdat de meeste polen Artur noemen, denk ik dat ik er niet ver zal naast zitten.

07:21 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-02-08

Huurmoord Deel II

Vandaag dan op de finse piste een toerke gedaan van 5K. Ik bespaar de details, maar t'ligt in de orde grote van verleden trainingen. Niet om over naar huis, of op een blog, te schrijven.
Pootje goed ingetaped en heb tot nu toe geen enkele last.
Vrijdag zag ik dat toch niet zitten met die inline skates, zaterdag en zondag, awel, al sla je me dood, ik weet niet meer wat ik toen gedaan heb. In ieder geval ligt het niet aan de wijn, want als ik de lege flessen hier zie staan is er de laatste dagen geen bijgekomen. Stress fenomenen zeker....
Maar spijtig genoeg heb ik nu een ander probleem... Herrinner je nog de moord op de gazonkiller? Wel, hij is terug!!!! Cool 
Nu, t'is te zeggen, hij zelf niet, want het lijk ligt nog steeds op men composthoop. Waarschijnlijk is het familie van hem die em komt wreken, of mischien wel zijn weduwe. Ik hoop in ieder geval dat hij geen groot gezin had, anders moet ik seffes nog zegeltjes van de BVGrooteGezinnen of zoiets gaan uitdelen bij elke moord.
In ieder geval, de moord is weederom uitbesteed door men vrouw, en pineut hier mag ze uitvoeren.  De prijs voor zulk een moord: een contente vrouw. En zeg nu eerlijk, daar doet een man toch wel iets voor he, voor zulk een prijs! Mannen!! hej!! nie zwansen he, gijle allemaal hoor, ikke niet alleen!!!

16:00 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

20-02-08

Inline rem-fractuur

Gisteren nog bij de kinesist geweest die zelf een frequent loper is. Ik mag stoppen met de behandeling, t'is officieel genezen verklaart wat betreft die geknelde zenuw/logen ding. Stress-fractuur echter is nog niet echt 100% tip-top.
Hij heeft nen keer voor gedaan hoe ik dat onderbeen moet intapen, en met gewoon loslopen, strechen en voorzichtig zijn op een zachte ondergrond zou het moeten kunnen.
Daarmee ben ik dus terug verdoemd op de finse piste bij de paterkes. Ik ga nog een paar dagen wachten, mischien vrijdag terug een klein toerke daar proberen en zien wat het geeft. Valt het tegen, dan zal er niks anders opzitten dan nog een paar weken niet te lopen, inline-skaten zal dan het alternatief zijn.
Langs de ene kant is dat wel leuk, en dan gebruik ik die dure dingen nog eens (liggen al 3 jaar stil denk ik), maar langs den andere kant, Streverke zijn evenwichtsgevoel is nu ook weer niet in die mate ontwikkeld dat er geen enkele kans bestaat dat er niets tegen de vlakte gaat.
Nog erger gesteld is het met mijn remvermogen op die dingen. Ik heb nooit geleerd hoe ik dat moet doen, dus mijn enige alternatief is ofwel uitbollen, ofwel de kant in rijden op het gras. Dat laatste is niet echt de beste keuze moet ik zeggen uit ondervinding. Ook obstakels vermijden door plotseling van richting te veranderen ligt niet echt binnen men capaciteiten. Vooral rechtdoor, en dat mag hard zijn, dat gaat redelijk goed, maar het wordt al moeilijker als er bochten zijn, laat staan dat ik zou moeten remmen.
T'is zo een beetje als in onze goeje oude rally sport tijd. Ik heb daar ook eens eentje zien toekomen met een ongelooflijk knappe nieuwe zwaar geprepareerde auto met pakken vermogen. De chaufeur was een gastje van een goei 18 jaar denk ik, en had wel geleerd om hard te rijden (lees: op de rechter pedaal duwen). Blijkbaar had iemand hem vergeten te vertellen dat je af en toe ook serieus moet remmen als je tegen die hoge snelheiden de wegen af scheurt.
Nog tijdens de verkenningsronden hing hij ergens halverwege tegen een boom, gelukkig zonder persoonlijke verwondingen, tenzij de trots waarschijnlijk, maar het mooie autoke dat herleid was tot schroot hebben we nooit meer terug gezien.
Om maar te zeggen dat ik besef dat ik in hetzelfde scenario kan belanden met die in-line skates. Als ik er plots zou moeten mee remmen dan vrees ik ook voor ongelukken. Probleem is niet dat ik niet weet dat ik moet remmen, maar dat ik gewoon niet weet hoe. Ik weet de rem wel staan (onder de rechtervoet), maar ik kan ze niet bedienen.
En wat is nu het ergste he? Een beetje lopen met een stressfractuur, of verongelukken met de inlineskates? Ik zal het de vrijdag weten te vertellen.

07:56 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

19-02-08

benzine in de wijn

Gisterenavond nog steeds het zelfde toerke gedaan, 6keneensik, AHR 85%, 6:00. Het zal precies van lange duur zijn, de conditionele heropbouw. Zucht.
Ik denk dat ik toch maar een tijdje terug op de finse piste zal gaan lopen, wel niet zo interessant, maar ik moet toch oppassen met die stressfractuur precies. Alhoewel ik geen pijn heb terwijl ik loop, is er toch nog een zwelling en het is toch een beetje pijnlijk als ik daar op duw. Een beetje voorzichtiger aan doen denk ik.
Ondertussen heb ik wel een groot probleem. Ik tank steeds bij hetzelfde tankstation, en daar worden je liters benzine op een kaart geschreven die je hebt getankt. Men kaart is vol, en ik heb een goei 2000 liters. Maar nu moet ik dus gaan kiezen tussen een broodrooster, een mixer een snijmachine of een croque-toestel. Ik zou ook kunnen opteren voor 6 flessen rode wijn en een keukenhanddoek.
Ik weet het echt niet. Deze beslissing is veel te moeilijk voor mij.

07:11 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-02-08

bruin zonder bank

Vandaag het zelfde toerke gedaan als gisteren maar dan iets rustiger.  6K12 a 6:15, AHR 86%, nog altijd veel te hoog, maar toch al iets milder dan gisteren. Het is dus erg gesteld met de conditie. Stressfractuur?: niks van gevoeld behalve de laatste 500 meter een klein gevoel van der is iets.
Vandaag ben ik er ook in geslaagd om men fitness apparaat in elkander te steken. Nu heb ik wel geen 2 linkerhanden, maar het was toch een echte puzzel. De eerste keer liet ik een catrolleke gewoon op de grond vallen en pats boem, in frut vaneen noemen ze dat hier. Niet meer te krijgen natuurlijk en dan maar eentje laten na-maken op een draaibank door een van men vrienden. Dat is ondertussen al meer dan een half jaar geleden en nu is het er eindelijk van gekomen. Alles werkt precies nog naar behoren ook, het komt nog goed hier ten huize Streverke.
Ook de zonnebank heeft nieuwe lampen die van katoen geven, nu nog een saunake plaatsen en onze moe maken/bruin worden/relax kelder is af (allee, tis te zeggen, eerst moet ik de wanden nog volledig met hout afwerken). Feitelijk is dat nog een verhaal appart, die zonnebank lampen. De verkoper met grote woorden, Oh, die kan je in elke auto meenemen, ik heb er gisteren nog 25 in een minike gestoken. Ik dacht bij mezelf, tja, da miniekes verhaal heb ik al van meerdere verkopers gehoord, daar krijgt ge blijkbaar erg veel in. Nu met 2 kinderzitjes, 2 klein mannen en een vrouw moet ge maar eens proberen om 25 lampen of zoiets van 180cm in je auto te krijgen. Een half uur heb ik liggen sukkelen in't midden van de stad, maar uiteindelijk lukte het. Na 100 keren in- en uit de auto is het wel een show geweest. Er was er zelfs eentje die blijkbaar niks te doen had, want hij bleef gewoon een paar meter verder tegen een huis hangen om zo al half lachend te kijken wat ik nu weer ging proberen.
Ik had potverdrie ook beter een minieke gekocht ipv nen grote auto, dan was het in een wip en een vloek geflikt blijkbaar.
En onze kleine man van 3 jaar weet het ondertussen ook "Op de zonder bank word je niet wit maar bruin, want de bank is zelf al wit en dan kant ge niet meer wit worden, zelf".

19:14 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-02-08

intensive care

Daarnet men eerste tripje gedaan sinds 21/Jan.  Een dikke 6k tegen 5.45, AHR (Jawel!) 90%.
Ongelooflijk, hartslag op 90% tegen 183 bpm. Max hartslag was 195.
Whaaaaw. Waar is men conditie? Weg!! Foetsie!!
Moet zeggen dat het niet al te veel tegenviel, niet dat ik buiten adem was of zo.  Heb constant dezelfde snelheid gelopen, maar ik moet zeggen dat ik toch blij was dat ik terug thuis was. Pffffiieeewwww, ik heb veel schade in te halen denk ik. Dat is dus het resultaat van een maand niet te lopen (buiten 2 keer 5K), en 2 weken koorts waardoor ik niks anders heb gedaan.
Ben eens benieuwd hoe lang dat duurt eer ik terug op ritme ben.
De blessures? Dat kuitprobleem met die geknelde zenuw is weg, totaal geen last van gehad. Die stressfractuur? Ik voelde zo nu en dan wel waar ze zat, maar geen enkele keer deed het pijn, gewoon een beetje voelen dat er iets is geweest. En dan alleen nog op beton, op onverhard voelde ik niks.
Ik denk dat dat een teken is dat ik rustig aan terug mag beginnen lopen?  Morgen of zondag ga ik terug dit toereke doen, kalm er terug in komen, maar dan mischien iets trager zodat men harslag wat lager ligt.
Of zou dat kunnen komen van die fles wijn van gisteren avond? Als ik heeeel eerlijk ben, dan denk ik feitelijk eigenlijk dat het er voor een groot stuk mee te maken heeft. Ik kon deze morgen dan ook bijna niet uit men bed. Tja, we moesten de geslaagde moord gisterenavond nog vieren he, en dat met de fles die ik gekregen had op valentijn, daar komen brokken van...
Bon, ik ga even op intensive care liggen om te bekomen nu!

11:36 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (2) | Tags: training |  Facebook |

14-02-08

Wettelijke zelfverdediging

Het kan me niet meer schelen, stress of geen stress. Straks, als ik niet te laat thuis ben, dan ga ik een toerke lopen. Ofwel zal het morgenvroeg worden, het is nogal redelijk druk vandaag. Ik weet zelfs niet hoe ik nog een valentijn kado moet versieren, ik vrees dat ik men secretaresse op pad moet sturen vooralleer alle winkels gesloten zijn. Niet echt supper dedicated van mij, ik weet het, maar ja, ik ben ook maar een mens met 2 handen en 2 kinderen he.
Ondertussen ben ik al een paar keer naar de kinisist geweest voor die geblokkeerde zenuw in de kuit en dat ziet er goed uit. Dat stress gedoe moet zich dan ook maar kalm houden; ik moet dat ook dikwijls doen, alhoewel niet altijd gemakkelijk.
Het kan gewoon niet meer langer zo, ik eet alleen nog konijneporties en als ik niks doe dan val ik zelfs niet af maar kom ik bij! Dus, lopen men vrienden, lopen. Men koorts is ondertussen ook weg (het was een sinisitus of zoiets, nog nooit van men leven eerder gehad!) dus ik kan er tegen aan.
Eerst een toerke van een 5K of zo, of 9, om te proberen en als het zonder pijn gaat, dan ben ik terug vertrokken op zaterdag of zondag. Tarara met al die blessures, ik loop nu al 4 weken niet meer (buiten 2 kleine trainingen) dus het is tijd om mezelf genezen te verklaren. Na. Het streverke in mij heeft gesproken.
Voor de dierenliefhebbers: het konijn zit nog niet in de pot of in de diepvries. Het loopt rustig op de gazon tijdens warmere dagen. Spijtig genoeg heb ik wel een moord moeten plegen van't weekend. Feitelijk was ik gevraagd om op te treden als huurmoordenaar. Wat was er aan de hand? Ons konijn had ook een stressfractuur aan zijn voorpoten door altijd over die molshopen te springen. Na een onderzoek bleek dat het beestje van al die bergen te beklimmen een vergroot hart had gekregen en 2 stressfacturen had. Dit was blijkbaar niet langer tollereerbaar voor de rest van de familie en mede hierdoor werk ik opgeroepen (gedwongen) om men taak als huurmoordenaar op te nemen.
Na beraad, planning en 2 dagen spionage, heb ik dan een paar molleklemmen uitgezet op het gazon en 1 dag later is de dader van alle bergen zand in ons gazon dan op een redelijke humane manier vermoord.
Ik heb het lichaam "laten verdwijnen" zodat er geen traces zijn die naar mij kunnen leiden (ps. hij ligt op de mesthoop).
Spijtig, hij zag er voor de rest nog goed uit vond ik, een beetje zielig zelfs, zo morsdood.
Maar ja, het leven van een papa/huurmoordenaar gaat niet altijd over effen paden, en zo nu en dan moet een man doen wat hij moet doen, al is het een moord plegen op een blinde. Hiermee betuig ik dan ook men spijt dat ik een voor de rest onschuldige heb vermoord. Enig tegenargument is dat het ofwel hij, ofwel ik was, en dan is de keuze vrij simpel. Ik pleit dus voor wettelijke zelfverdediging.

08:02 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-02-08

Konijnen en laurierbomen

Eigenlijk is't waar. Ik zal me inderdaad niet gaan vastpinnen op een "return" op datum X of Y. Afwachten en zien hoe het loopt. Is er in Mei geen 42K, dan zal er in Juni of zo wel ene zijn. Point taken en ik zet uit men hoofd dat de maas perse moet. Kan msichien wel, moeten niet echt.
Ik heb trouwens een barstende hoofpijn bovenop men koorts gekregen, seffes terug naar de dokter voor er boven iets springt.
En dan is er nog goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat door de hevige wind van eergisteren de vriesbescherming van men laurier boom is losgeraakt en ik had da niet gezien. En nu wil da wel lukken dat het deze nacht gevroren heeft, met als gevolg dat de helft van men laurier boom kapot is gevroren. Dat word dus snoeiwerk en hopelijk overleeft em.
Het goede nieuws daarentegen is dat "Mijne veranda waterdicht is!". Jawel jawel, waterdicht. Er komt nog wel wat natte aanslag maar das niet erg, dat verdwijnt ook wel als de blauwsteen is behandeld met silicone. Jep, en nu kunnen ze met de airco/verwarming komen, daarna de chapper en de vloerder en hopelijk kunnen we er in het voorjaar beginnen van te profiteren.
Tristig seg, wat moet een mens nu nog allemaal vertellen alsem niet meer loopt he? Iemand geinteresseert in hoe het met het konijn van men kinderen gaat? pfff, ikke niet .

08:56 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-02-08

Tandpijn? naar de cardioloog

Nog altijd koorts, dat is nu al van verleden donderdag; nog niet echt veel beter. Veel zorgen maak ik me niet, daar ik toch niet kan lopen, alhoewel, andere sporten kan ook niet.
Een van men vrienden heeft onlangs een openhart operatie gehad. Sympthonen waren alleen een lichte koorts s'morgens. Blijkbaar kwam het probleem van een abces onder een tand (waar hij dan nog niet eens van wist dat hij het heeft gehad), die bacterien daarin tasten blijkbaar de kleppen van het hart aan. Klinkt ongelooflijk he, maar toch waar. 50 jaar terug waart ge gewoon dood zonder dat ze wisten van wat denk ik.
Ik heb net men tanden nog eens goed gepoetst se, ge weet nooit.
Gisteren dan voor den eerste keer bij de kine geweest voor de gezwollen pezen/spieren in men rechterkuit. Blijkbaar zijn die 2 spieren aan de buitenkant van men scheenbeen redelijk groot/dik tov andere lopers, en hierdoor kan wel, na overbelasting, het probleem van de geknelde zenuw ontstaan, zeker als je zoals ik je been hebt ingetaped voor de marathon te lopen om geen last te hebben van die stressfractuur.
Maar ja, elke dag minstens 2 keer 10 minuten men kuit stretchen (hey! kuit, zijn da geen visse eitjes? moet eens bij invormtinne luisteren, die kent alles van vissen Obepaald), anders is de optie "pellenberg" volgens hem.

Ik denk dattem mij gewoon wil bang maken, maar daar moet hij wel wa vroeger voor opstaan hoor! Die stressfractuur, ik peins dat da goe geneest, het doet geen pijn meer en is ook niet meer zo dik. Ik ga nog een weekske afwachten se, en dan begin ik langzaam terug wat te lopen denk ik.
Antwerpen moet ik laten passeren, maar ik zet men pijlen nu op de maasmarthon. Een goei 3 weken later. Ik zal dan maar 11 of max 12 weken hebben om voor te bereiden, na ongeveer een maand te hebben stil gelegen, maar alee seg, er staat niet voor niks "streverke" op mijne pas he!

12:02 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-02-08

Fonske

Zaterdag nog een oude bekende tegenkomen, van tijdens mijn carpatten tijd. "Fonske" noemt hij, en toen ik hem zag op de schietclub herkende ik  hem direct, alhoewel het toch ongeveer 20 jaar geleden is dat ik hem gezien had.
Hij was indertijd mechanieker van het rollend materiaal, jeeps, vrachtwagens, tanks etc bij de 2de Cie. Fonske kwam elke dag naar het "werk" gelopen (en s'avonds weer terug natuurlijk) en dat was zo een dacht ik 15Km van zijn huisdeur.
Vrijdag morgen was er steeds een pittige bataljons cross van 9K, met stevige heuveltjes. Na de 15K was dit nog steeds geen probleem voor Fonske, immer was hij eerste of tweede's, op zijn ganse cariere van 30 jaar bij de carpatten.
Zijn beste tijd op de marathon is 2h25, nu is dat al 2h35 geworden, klaagt hij een beetje. Fonske loop nog elke dag 25K, en mist hij door omstandigheden een dag, dan haalt hij de verloren kilometers s'anderendaags wel bij in.
Vergis je niet, Fonske is ondertussen 70 jaar. Men hoed af.

13:25 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-02-08

Meneer Doktoor Strever

(-ke), voor de vrienden.
De man met de hamer, en hij heeft geklopt. Meneer doktoor was niet echt tevreden met de botscan, t'is te zeggen, met de commentaren die erbij stonden. Even vertalen in het aub "Wa is me godmilja... da toch voor een geloot seg, die lappe da na godmil toch wel elkes kiejer he! Niks zaade doar mee, die kunne naa is niks zegge se!! Altaad tteulfde, tkan da zaan, kan ok da zaan, moar ok iet annes. In ziekenhuis <pieeeeeeeep>, awel doawere zegge ze teminste wattattet is!". Hmmm.

Enfin, de man is ook naar't school geweest en heeft dat zo nog eens bezien en ik heb hem nog wat uitleg gegeven over wanneer ik da voelde etc. Zijn belsuit "Een genezende stress fractuur". Ziede se! haddeket niet gezegd!!
Hij begon zo al wa na te denken over de straf en als ik zoiets zie speel ik meestal een psychologisch spelleke: verwachtingen zetten. Toen hij zo wat nadacht keek ik zo een beetje scheef naar't plafond en zij zo "Ge gaa me toch nie zegge dak geen 2 weken mag lopen he???", voila, verwachtingen gezet. Zijn gezicht veranderde al wa, en toen zij hij mij "3 weken effectief, en 3 maand voorwaardelijk".
Dus 3 weken niet lopen en dan de zaak bekijken, maar het kan tot 3 maand duren (wel wel wel, ik heb onlangs nog met een juffrouwke gedachten gewisseld hierover).  Ik moet wel van die dingens doen, da kan hoe noemt dat, orbitrakken of zo? Lopen zonder van de grond te komen. Is wel zo leuk niet, maar alee, ik zal eens naar de Heracles gaan (men vroegere ijzerzaal ten tijden van men bodybuilding periode) en daar op zo een machien me gaan moe maken. Op mijn vraag of ik ook mag inlineskaten kreeg ik een Ja. Kunt da vergelijken met een enkelarmband denk ik he!
Maar dan vertelde ik hem dat ik feitelijk eigenlijk niet voor die stressfratuur gekomen was, maar voor da ander pijntje in men Rkuit. Bon, nog even op de tafel, hij voelt eens goed en het besluit is dat door de LPM er een paar pezen overbelast zijn in de kuit, daardoor komt daar water achter, dat drukt op zenuwen en dat geeft die steken en een zowat doof gevoel in men 2 grootste van de kleinste tenen (soms). 9 beurten kinesist daarvoor en een goe pak onstekingsremmers en Traumeel. Die spuitjes calciamic of zo, dat zou volgens hem niet echt helpen bij mij, gelukkig maar, dan moest ik elk dag tot bij invormtinne rijden vrees ik, die is daar ondertussen wel specialiste in.
Voila, al bij al valt da nog mee.
Conclusie voor mij is de voorbereiding op verkeerde schoenen gedaan en een overbelasting op de lpm. Geleerd voor de volgende, maar dat zal niet Antwerpen zijn. Ik zal maar iets anders uitzoeken, een maandje later of zo denk ik. Voila, en nu ga ik nog wat rusten, want sinds gisteren heb ik ook nog een dikke griep, feitelijk is dat niet erg, ik mag toch niet lopen nu!

08:50 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |