07-03-08

Marathon slangen

Gisteren avond nog eens naar de finse piste getrokken, resultaat: AHR 82%, 5K, 6:00. Hartrate is een klein beetje aan het zakken, maar een maand of 2 geleden was dit toch een 15 a 20% lager op deze snelheid en afstand. Toch erg hoe snel een mens zijn conditie achteruit gaat.
Het ging vrij vlot toch wel, geen pijn in het bot, ook vandaag niet. Kalmpjes aan doen nog een paar weken denk ik en er is mischien nog hoop voor mij.
Volgende week zal zowieso een kalme week zijn daar ik een aantal dagen moet deelnemen aan een buitenlandse marathonmeeting. Gezellig, nog liever een echte marathon lopen op 3 dagen nu dan 3 dagen dag en nacht te lullen over iets wat we s'morgens al voor de helft vergeten zijn, ofwel van moeheid, of voor een ander deel van het publiek van zattigheid waarschijnlijk. En deze keer ben ik niet degene die zoiets georganizeert heeft, alhoewel ik nog men agendag moet maken voor 1 van de 3 dagen. Maar ja, het voordeel is dan weer dat je een aantal mensen tegenkomt die je wel veel spreekt maar bijna nooit ziet, toch altijd wel leuk en soms verassend, omdat je bij een stem zowieso altijd een gezicht probeert te plakken. Verassend soms als je zo iemand tegenkomt en die stelt zich voor als XYZ en je had er een totaal ander beeld van... Tja, je kan dan slecht zeggen "Oh, ben jij dat? Ik dacht dat je er uitzag als een slang met een gespleten tong?!".
Ik zal maar stoppen zekers....

07:18 Gepost door Streverke in trainings | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

slang... oeioei...
strenge types aan de lijn dan!

Toch veel plezier toegewenst daar.

Gepost door: Tinne | 07-03-08

De commentaren zijn gesloten.