11-03-08

Suunto Conditie

Zondag men laatste rondjes gedaan van vorige week, 5k a 6:00, AHR 80%. Brengt het totaal van de week op een armzalige 15K, geen echte pijn in het stressfractuur, maar s'anderendaags weet ik toch waar het zit.
Nog steeds geen conditie, maar toch wel een klein beetje vooruitgang op de verhouding snelheid/hartslag.
Ook geeft men Suunto nu aan dat ik terug in "improving training" (3,9) gebied zit te werken in plaats van al de vorige in "overreaching training effect".
Dit laatste is een erg zware vasculaire training (5), terwijl de improving (3) een goede basis zou moeten zijn van ongeveer 80% van een mens zijn training. De ander 20% ongeveer kan bestaan uit iets sterkere vasculaire training varierend van "Highly improving" (4) tot level 5.
Ook heeft Suunto software men trainings effort in den beginnen teruggeschroeft van 7 naar 4, maar ondertussen toch al terug ge-upgrade naar 5. Deze levels geven de ge-traindheid (is dat wel een woord?) aan, waarbij 10 het maximum is en overeenkomt met een level zoals dat van Marleen Renders bv een paar jaar terug, om maar iets te zeggen. Ik denk dat ik daar niet ga aan toe komen, 7,5 was men maximum tijdens de voorbereidingen op LPM.
Enfin, seffes nog een toerke doen en dan het vliegtuigmaschien in naar US-Calif om daar 3 dagen en nachten te vergaderen en terug naar huis te komen op zaterdag. Ik ga men verlof nu al plannen voor het einde van de maand. T'zal nodig zijn peins ik.

07:05 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.