25-03-08

kip zonder kop

Zondag en maandag de eerste 2 dagen dat ik een training na elkaar heb gedaan sinds lang, 5k en respectievelijk 7K. Niet te spreken over de hartslag, 78% en 83%. Ik heb ook het gevoel dat ik geen 10K meer aan 1 stuk kan lopen, zo erg is het gesteld. Na de 7K gisteren voelde ik toch weer even die rotte plek in men been, dus ben ik maar wijselijk gestopt. Deze week probeer ik ongeveer 30K te doen over 4 trainingen, langzaam terug de trainings frequentie opbouwen, afstand per training hou ik voorlopig nog onder de 10K, en steeds op de finse (beul) piste. 1 Mei is er de "Abdijentocht", een 15K jogging waar ik graag zou aan meedoen, maar ik vrees er voor dit jaar. Verleden jaar liep ik 72' maar als ik nu zou meedoen zou het in ieder geval veel meer zijn, en ik weet zelfs niet of ik zover kan lopen tegen die tijd zonder dat het gevolgen heeft voor die rechterpoot.  Ik zal maar passen denk ik. 
Meer en meer begin ik ook te vrezen voor de Athene op het einde van het jaar. Tegen dat ik terug wat in vorm ben, en dan hier nog een 42K kan lopen onder de 4 uur, of liefst 3h45, zal er nog wel wat tijd over gaan, en zoals het er nu uitziet kan ik dat niet echt meer doen, met inbegrip van de nodige trainingen voro 2 marathons dit jaar.
Maar ja, we hebben nog 50 jaar te lopen, dus een jaartje vroeger of later zal de zaak niet echt maken denk ik. Ik zal men zinnen maar zetten nu op een goede basis uit bouwen, terug naar de +50K per week te kunnen gaan en daarna een voorbereiding doen op een najaars marathon, ergens september/oktober of zo. Kwestie van toch iets of wat planning te hebben, want zonder langer termijn doelstelling, ook geen korte termijndoelstelling, en zonder dat? T'is als een kip zonder kop he, ge loopt wat in het rond maar het brengt niks op.

07:54 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Opgepast Als je rondloopt als een kip zonder kop dan hang je voor je er erg in hebt aan het spit, of ze steken je in de soep.

Gepost door: Marc | 25-03-08

De commentaren zijn gesloten.