26-03-08

Belgie zonder kop

Daarnet een toerke gedaan van 8k8, 83% AHR (pfffff), 6:18, gewoon slecht. punt. Maar geen last van men been, niks deze keer, dus dat schijnt de goede kant op te gaan.
En nadien een kommetje kippesoep gegeten, soep met kip in, zonder kop.
Stresserende dagen momenteel, veel werk, de babyclub die me opbelt om te zeggen dat de kleine niet goed is terwijl je midden in een worldwide conference zit.. andere gasten die je dan persee moeten lastig vallen omdat je niet in HUN meeting opdaagt en wel in een andere en dat HUN meeting toch HEEL belangrijk is.. ge moet toch durven seg.. En dan puur gewoon dikke pech dat men Kloon chamien pakot is, ge moet het maar meemaken seg.
En dan zijn er nog mensen die hemel en aarde bewogen hebben, de oplossing voor de hand hebben, zelf gezocht en gevonden met hard te werken, en die durven het dan amper aan om steun te vragen voor het allerlaatste stukje ondersteuning dat ze wie weet mischien nodig hebben (he Sander, beste vriend, goe gedaan man, pet af voor kerels zoals gij!).
Tjonge, hoe zit dit bolleke toch in elkaar seg. Maar allee, de Artuurs zijn uitgeroeid en mijne veranda is toch droog heb ik gemerkt, de vloer ligt erin; volgende week de airco en de meubels en jeromme hier kan met zijn lui bezazze een wijntje drinken in overdekt Belgie. Iets dat we later aan onze kleinkinderen mischien nog zullen vertellen "Vroeger he, toen dit hier nog Belgie was en nog niet overdekt he, he, awel, toen was er nog sneeuw, jajaja.. kweet het nog, met pasen lag er nog 2 meters sneeuw. Da waren nog winters se!!!" En dan die klein mannen "Opa, Belgie, wa is da?" en dan afhankelijk van opa tot opa "Och manneke toch, da moete gij allemaal niet in je koppe steken zanne, da was niks belangrijks", ofwel zoiets "Jajaja, awel, vroeger he, toen was alles beter dan nu"...
Kies maar wie dat ge wilt zijn...ge kunt al beginnen oefenen.

20:09 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.