28-03-08

verlof stres

Vandaag men derde trainingske van de week gehad, 7k8, 6:10 AHR 80%. Ietske beter al vind ik. Geen probleem met de fractuur alhoewel ik af en toe het gevoel had te voelen waar het zat.
Voor de rest: alsof het leeg is in men hoofd. Zoveel drukte en dingen rond men hoofd dat ik het gevoel heb dat ik de laatste dagen niks gedaan heb.
Niettegenstaande dat gevoel, vind ik wel dat men mij daar redelijk voor betaald, dus ik zal wel iets gedaan hebben zekers?
Maar t'is zoals met zoveel zaken he, op de moment zelf is er niks aan de hand, maar nadien komt de bots he.
Meetstal heb ik dat met verlof periodes. De brutale overgang van druk bezig te zijn, deadlines, plannings etc naar totale vrijheid geeft meestal een rare uitwerking bij mij, ziekte, stress... enfin, je zal me niet geloven want de meeste denken dat het andersom is, wel wel, blijkbaar ben ik dan maar een uitzondering en een raar geval he (da laatste klopt wel hoor).
Maar ja, nog een paar uurtjes vandaag, dan eens een flesje amarone della valpoliciella clasico bolla van 2004 testen (moet ge eens proberen, de moeite waard, zelfs voor een Italiaanse wijn), daarna een weekend; nog 1 dagje werken maandag en dan een ongelooflijk lang verlof van 4 dagen! JOEPIE!!!

17:51 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

verlof Geniet van je verlof .. en zet het werk even opzij, alhoewel dat altijd moeilijk is.

Gepost door: Edith | 28-03-08

De commentaren zijn gesloten.