31-03-08

onbetaalde uren

Daarnet een training gedaan van 9K4, AHR 82% (166 hartslag voor mij), 6:00 gemiddeld. Veel te hoge hartslag weeral. Het lopen zelf ging redelijk goed, geen pijn. De laatste 5K heb ik op de atletiek piste gelopen, de finse piste ligt er bar slecht bij, hier en daar is men ze aan het restaureren maar voor de rest is het meer modder dan piste. De atletiek piste zelf loopt heel goed, het tartan is verend en loop licht. Een plezier om op te lopen.
En nu proberen 4 trainingen te doen deze week, verleden week is het niet gelukt, er is ergens iets fout gegaan in't weekend maar ik weet al niet meer goed wat. Waarschijnlijk die croque die te groot is uitgevallen en men loopplannen heeft vergalt. Of die fles margeaux, kan ook zijn.
En dan nu groot verlof, de rest van de week vrij! Wat een luxe!! Men tuin zal er wel bij varen hoop ik, en een aantal uitgestelde klusjes zullen hun eind ook vrij snel zien naderen (als ik men goesting kan blijven houden).
In't weekend ben ik een uur kwijtgeraakt, ik heb gezocht en gezocht en gezocht, maar niet gevonden, ik weet niet waar het is. Hopelijk ergens bij men rekeningen die nog niet betaald zijn, dan vind ik het zeker niet meer terug. Werk ze gaste!!

20:22 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Moet je mij eens uitleggen, streverke. Als 166 hartslag bij jou gelijk is aan 82 %, betekent dit dat jouw maximale hartslag boven de 200 ligt. Kan bijna niet, ofwel ben je dan een prille twintiger ofwel heb je een ongelooflijk sporthart. Even uitklaren ...

Gepost door: marc devloo | 02-04-08

De commentaren zijn gesloten.