04-04-08

Het zwakke geslacht.

Opnieuw een rondje (enfin, tis te zeggen veel rondjes) gedaan op de atletiek piste, 8k2, AHR 79% a 6:13. Opzettelijk het tempo wat lager gehouden om de hartslag in toom te houden.
Mijn verlof is bijna gedaan en ik heb niks uitgestoken in de tuin, of toch zo goed als niks. Het weer werkt niet echt mee, en met zo ziek te zijn ben ik geen lap waard. Mijn vrouw daarentegen heeft 200 graden koorts en die gaat gewoon lekker werken, no problem. Dat ziet ge den deze hier dus niet doen, oh neen! Bij een verhoging van 0,01 graad ligt dit lijf plat en is het gedaan. Geen poot meer vooruit, het lukt me echt niet, elke pas of zet of het geringste lawaai is me dan teveel. Mijn vrouw die ligt s'nachts te zweten van de koorts (das pas nog eens iets anders om van te zweten se!), staat om 5h30 op, haalt de kinderen uit bed, bokes maken, tatata.. bomba opzetten,, tatata.. etc.. en die gaat werken. Komt thuis, werkt nog tot een uur of 10 verder, zeg maar liefdadigheids bezigheid.
Hier bibi??? als em ziek is slaap em geen fluit, 0,0 seconden per etmaal tot de koorts weg is, maar ik kan geen poot verzetten, ofwel zonder ze op te heffen. Zielig ventje, k'weet het. Maar als't goed gaat met de gezondheid, dan kan je me ook niet stoppen he, dat is dan het andere uiterste (ik dacht dat ik met de leeftijd nu eindelijk van dat uiterste gedoe ging vanaf raken, maar eerlijk gezegd, een beest veranderd blijkbaar niet van aard).
Voor de trage lezers onder ons, ge moogt 2 keer raden wie het zwakke geslacht is bij ons in de familie. Vandaag 1 keer en komende week ook nog is.

14:09 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

GIJ GIJ EN NOG EENS GIJ !!!

Gepost door: MARC DEVLOO | 04-04-08

Jij misschien???
Of jij toch maar???

Gepost door: marc | 04-04-08

Den Hond ??? of heb je er geen dan ist niet moeilijk meer ;-)

Gepost door: Katrien | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.