06-04-08

communicatie door middel van wijn

9k, ahr 78% 6:13, iets beter vandaag, en totaal geen last van de stressfractuur. Ook de ellendige ziekte (keelonsteking) is aan de beterhand. Waarschijnlijk omdat ik morgen terug ga werken, en zoals ik reeds gezien heb staat men agenda voor de komende weken weer barstensvol.
Ik begin er stillaan het sch..t van te krijgen dat sommige mensen er niet in slagen om een deftig communicatie kanaal te establischen en te gebruiken. Een bedrijf bestaat ook maar uit "menselijke"mensen met ieder zijn gevoeligheden en sterke punten. Het is gewoon kwestie van die te lijnen met de bedrijfsobjectieven om tot sterke resultaten te komen.
Maar dat doe je dus niet door ergens in een hoekje met 2 man te gaan brainstormen (oh what haat ik dat woord!) en dan de rest van de collegas/medewerkers zonder inbreng of medezegging aan te sturen op verandering.
De'r zullen er maandag een paar een "retour" ticket krijgen van mij vrees ik. Dat zijn dan mensen waarvan ge denkt dat ge iets kunt mee opbouwen, draai je rug en ze draaien soep ipv groenten. En het ergste van al is dat dat zonder slechte bedoelingen is, anders zou er nog een aanvaardbare reden zijn voor zulk gedrag, nu kan ik het alleen maar afschuiven op incompetentie en communicatie problemen aan de top. Erg. Mischien kan ik beter op pensioen gaan, alles zal dan ook wel blijven draaien, zeker weten, en ik zal een veel geruster leven hebben voor mezelf denk ik.
Maar tis niet erg, seffes naar een wijndegustatie, en dat maakt het toch weer wat plezant.

14:31 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.