07-04-08

Petrus Rotshield

ahr 75%, 5K4, 6:20. Traag, niet ver maar lagere hartslag.
Hoe komt het? Ik geraakte niet echt verder vandaag, al van deze morgen.
Moeite om snelheid te maken, alles ging langzaam. Het lukte niet echt. Een kwakkeldag om maar te zeggen. Ziek? Neen, allee t'is te zeggen, ja, maar met die anita-bioticas heb ik er totaal geen last meer van.
Stress op het werk? Niet meer of minder dan anders, dus dat is het ook niet.
Iets verkeerds gegeten? Niet echt, kreeg vandaag niks binnen buiten een kaloriedrankske van 200 Kcal deze morgen om 5 uur in de auto.
Zou het dan toch te wijten zijn aan die wijndegustatie van gisteren middag?
Ook niet echt denk ik, want ik die zaken blijf ik meestal redelijk serieus.
Het enige nadeel van die degustatie was dat je de aangekochte wijnen direct mee naar huis kon nemen.
En daarmee beland je dan in je wijnkelder. Natuurlijk was er nog wat gezelligschap om de flessen te helpen dragen. En als je dan merkt dat je nu bv 4 verschillende jaargangen hebt van dezelfde druif op 1 kasteel of bodega, en je zit dan toevallig in die kelder, dan is de verleiding groot om eens vertikaal te drinken (eugh, t'is iets anders dan blijven rechtstaan of stijl (vol) achterover gieten hoor).
En mischien ligt het dus we aan het feit dat ik met de laatste "proever' rond 3h30 uit de kelder ben gekomen..mischien is het dat ja, samen met het feit dat er weer redelijk wat gesneuveld is, zelfs een Rotschield en een Petrus heb ik gemerkt. Maar ja, waarom dient dat anders he? Laten liggen tot we ze niet meer mogen drinken van meneer doktoor brengt ook niet op, en als ze op dronk zijn moet je er werk van maken. Punt amen en uit.  Vandaag veel koffie en water. Zelfs geen wit wijntje van de Moezel kan me momenteel plezieren.

20:33 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.