06-05-08

g@pijn, deel 2

inderdaad, gisteren nog een 35 minutjes gefiets, AHR 80% goed voor 426 verprutste Kilo Calorien.
Maar toch een pijnlijke zaak aan het zaakje, zelfs met een spons in men broek. Het zal wel wennen weet ik, een paar dagen en ik voel dat niet meer.
Ben eens langs een vriend/amateur coureureke gereden die men fietske heeft gekeurd.
Ik had dat beter niet gedaan, want die begon plots afspraken te maken om samen een toereke te maken. Gelukkig had hij deze week geen tijd en heb ik dus nog wat uitstel om te kunnen oefenen en men pijnlijke toestanden wat te verzachten/te laten gewennen.
Iemand die zijn hand er niet voor omdraait om de Monvoantoe op te rijden of wat te toeristen in de Voogezen (sory zanne, men frans is klote, nederlands feitelijk ook, ik kan dat niet schrijven en heb geen goesting om de juiste spellingswijze op te zoeken, taal is voor mij een middel tot iets en geen doel op zich)  daar ben ik toch wel een beetje voorzichtig mee om effe wat trainings kilometerkes mee af te haspellen.
Moet wel zeggen dat zo een half uurke toeren nog wel lukt, ongeveer 16Km gedaan, en zelfs een maximum snelheid van 49 Km/h gehaald. Wel windaf moet ik eerlijk toegeven.
Het blijft toch een windgevoelig iets dat fietsen, de snelheden schelen veel wind op ivg met wind afwaarts. Daar heb je met het lopen minder last van vind ik. Op naar de tweede airwalk sessie deze avond! Gezellig lekker binnen me in het zweet staan te jumpen!Cool

16:42 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

"mont ventoux" schrijf je alvast maar in om die eens te beklimmen, lijkt me een leuke uitdaging, of ga eens wat kilometers "afhaspelen" in de "Vogezen" ... ;-)

Gepost door: marc devloo | 06-05-08

De commentaren zijn gesloten.