09-05-08

UPS my hero!

Gisteren ge-orebitract (dat kan toch geen werkwoord zijn neen), vandaag gefietst.
Dat airwalken, orbitracen of x-trainen, hoe noemt dat feitelijk, zet precies weinig zoden aan de dijk.
Men software verteld me dat ik er mijn conditie "met onderhoud" maar veel meer niet. Daar sta ik dan wel 50 minuten te trappelen op dat ding en me moe te maken. Calorie verbruik is amper 450 stuks, dat is zo goed als niks he!
Het fietsen daarentegen, 600 cal op dezelfde tijd, maar volgens de stram software heeft dit een "Highly Improving training effect". Dit waarschijnlijk doordat mijn gemiddelde hartslag hoger is.
Spijtig genoeg heb ik vandaag een fout gemaakt, ik heb eerst men sessie gestart vooralleer ik naar pods had gezocht. Gevolg is dat ik men hartslag wel kon aflezen tijdens het fietsen, maar dat er niets is opgeslagen in de horloge, en de software niks heeft om berekening te maken. Soit, we gaan er niet van dood (vroeger mischien wel, nu toch niet meer).

Ondertussen heb ik een voorwiel naaf besteld voor de koersfiets, met ingebouwde sensor voor men Suunto. Hierdoor kan ik op de horloge direct de gegevens aflezen tijdens het fietsen mbt afstand, snelheid, hartslag etc en kan ik ze later verwerken in de stram software (als ik het juist doe natuurlijk Verlegen)
Nu was ik even op de UPS site men levering aan het tracken en blijkt dat het spul dinsdag pas geleverd zal worden. Ik vond dit nogal redelijk laat, dus heb eens even gecheckt wat er aan de hand was. Gelukkig, anders zat ik maandag in Brussel op kantoor me af te vragen waarom de rest zo lang wegblijft, en waarom het zo vlotjes ging op de snelweg.....

16:41 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

suunto Kan zo'n Suunto ook berekenen wanneer je, en met welke snelheid en welke hartslag, het hoekje omgaat ... ?

Gepost door: marc devloo | 09-05-08

knap Goed te lezen dat je je conditie op alternatieve manieren probeert te onderhouden. Knap. En ja, al die speeltjes zijn leuk, maar 't belangrijkste is toch gewoon dat je getraind hebt he!

Gepost door: Julie | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.