20-05-08

sjepapperdepap om zeep

Goei trainingske achter de rug gisteren met de fiets. Het is nog niet hetzelfde als lopen, maar toch, het begint me beter en beter te bevallen.
Hopelijk deze week nog een toereke met men vriend amateur, die kent veel kleine binnewegen, en dat rijd toch veel aangenamer dan aleen de grotere wegen, waar ik steeds op rij.
Het is qua trainingsprincipe bijna hetzelfde zou ik zeggen, je gaat ervoor, regelt je hartslag (maar veel gemakkelijker dan door te lopen) en je voelt dat je iets aan het doen bent.
Wel is het minder intensief dan lopen en moet je langer training (of Kan je langer trainen). Het heeft toch wel iets, ja toch. Ik kan het jullie aanraden loperkes, een goei koersfietske in de zomer is geen slechte afwisseling.
Ondertussen heb ik wel het sjepapke van men voorband verprutst. Ik snap niet hoe dat tjopke van die voetpomp nu werkt, moet ik dat daar nu gewoon opduwen, of da hendelke naar voor doen of iets anders, ik heb zo wat vanalles geprobeerd, met gevolg dat het tjopke van men sjepap deraf is. Platten tupe, zeggen ze bij ons.
En uit heel veel sjepappen ervaring weet ik dat men zelf geen sjepapkes kan maken, of de tijden moeten veranderd zijn. Trouwens, moest dat kunnen, ik heb geen ander sjepapke in stock. Op stock moete belastingen betalen trouwens.
Iets anders, een vervelend ding om vanaf 5 uur in het kantoor te zitten is dat potverdesakkersdemiljaar elke 15 minuten dat licht hier uitgaat.
Gelukkig heeft vroeger een of andere wizard het klaargespeeld om in 6 werkdagen licht te maken, hierdoor kan ik toch nog voldoende zien om op die knop gaan te duwen, en ondertussen een nieuwe fokietje te pakken.
Ik ga vandaag niks zeggen over de treinen, de rest zal dat wel uitvoerig doen denk ik, maar ik leef mee, met alle slachtoffers en NIET met diegene die denken dat ze het land maar in gijseling moeten nemen omdat ze wat te lang of te kort hebben. Sukkels, wees blij dat je in zulke sociale instelling nog MAG doen alsof je werkt en er nog vree goed voor betaald wordt met een vet pensioen op de kop toe.

06:29 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het is duidelijk dat jij het het wat te lang hebt ! Al bij al lijkt het fileleed overroepen te zijn geweest. Voor mij is het belangrijk dat er evenwicht is, en dat bereik je het best door twee tegengestelde krachten op elkaar los te laten, niet door principieel het ene of het andere standpunt in te nemen... Jij kon tenslotte toch even met het fietske naar het werk :-)

Gepost door: marc devloo | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.